Класация на зъболекарите в Варна

27
Мнения
45
Оценки
36
зъболекари
Мнения и класация на болниците по градове | Мнения и класация на лекарите по градове |
Моля, изберете град, за който искате да видите зъболекарите
Разберете кои са най-добрите, най-харесваните и предпочитани зъболекари в Варна. Бял и черен списък на зъболекарите - добавете оценка и мнение за всеки зъболекар като въведете три имена и категория на специалиста .
Прочетете отзиви и оценки за зъболекарите - цени, качество, обслужване, контакти, дежурства, адрес и много други. Ако харесвате сайта, моля споделете с приятели и ни харесайте във Facebook

Kvartali.info е изцяло безплатна и лична инициатива и се поддържа от Todor Tsonkov. Всички получени суми ще бъдат изразходвани за популяризация на сайта.
Please donate
Зъболекар Средна оценка Брой оценки Специалност
Д-р Катерина Гърковска6.01Естетична Стоматология
Евгени Кючуков2.01Естетична Стоматология
Албена Чолакова6.01Естетична Стоматология
Огнян Смуков6.01Имплантология
Д-р Златинка Тодорова6.05Общо практикуващ
Свилена Въчева6.01Общо практикуващ
Д-р Биляна Титева6.01Общо практикуващ
Кремена Кунева2.01Общо практикуващ
Димитър Малчев6.01Общо практикуващ
Евгени Кючуков6.02Общо практикуващ
Sani Dimitrova5.01Общо практикуващ
Румяна Ненчева6.01Общо практикуващ
Галин Петров0.00Общо практикуващ
Стоян Кискинов5.01Общо практикуващ
Петър Маринов0.00Общо практикуващ
Александър Матев6.01Общо практикуващ
Мирослав Георгиев6.01Общо практикуващ
Румяна Гагарова2.01Общо практикуващ
Ани Такворян6.01Общо практикуващ
Д - Р МИЛКО ПЕТКОВ6.01Общо практикуващ
Стефан Димитров6.01Общо практикуващ
Огнян Смуков4.02Общо практикуващ
Стефан Стефанов6.01Общо практикуващ
Георги Господинов6.04Общо практикуващ
Рачо Рачев6.01Общо практикуващ
Ани Карчева6.01Общо практикуващ
Ивелин Атанасов6.01Общо практикуващ
Пламена Стефанова6.01Общо практикуващ
Христо Христо6.02Общо практикуващ
ЕМИЛ МИНЧЕВ6.01Общо практикуващ
Стамен Бакалов6.03Общо практикуващ
Юлия Христова6.01Общо практикуващ
Елена Шопова6.01Общо практикуващ
Миглена Иванова6.01Общо практикуващ
Румяна Яшева0.00Общо практикуващ
Д-р Бистра Иванова6.01Общо практикуващ

Добави оценка и мнение за зъболекар (стоматолог):

Моля въведете имена и оценки на зъболекаря. Задължително е да въведете малко име, фамилия, специалност на стоматолога и от кой град е.
Може да добавяте мнение за съществуващ стоматолог като видите в таблицата точните малко име и фамилия, специалност и град, с които е въведен.Мнения на потребителите за зъболекарите на Варна

Д-р Катерина Гърковска, Естетична Стоматология, Варна

Модерен кабинет и материалите с които работи са качествени. За мен най важно е стерилноста на инструментите с които се работи. Всичко се отваря пред очите ви.

Албена Чолакова, Естетична Стоматология, Варна

Прекрасна като специалист и като човвек. Приятелски отношения с пациентите, както тя така и медицинската сестра.

Огнян Смуков, Имплантология, Варна

Най-добрия зъболекар! От 20 год. съм негова пациентка за импланти. Перфектен професионалист!

Д-р Златинка Тодорова, Общо практикуващ, Варна

Днес бях в Медика 3 Дент, пуснали са някаква рекламна кампания със SEO специалисти и беше доста навалица. Докторката остана след работа, за да ме поеме, а също така останаха сестрите и рецепционистката. В зъболекарския кабинет е супер готино - едно лилаво - розово и пуснат много хубава музика. Доктор Тодорова работи като автомат калашников, супер бърза и чевръста е, много съм доволен и ги препоръчвам.

Д-р Златинка Тодорова, Общо практикуващ, Варна

Докторката е много добра, работи супер бързо и много сръчно. Има три кабинета и доста млади докторки, които помагат. Много съм доволен, единственото нещо, което леко ме подразни е, че постоянно и звъни телефона - през 5 минути, но тя ми обясни, че работи с Бултаг, а те са някакви хадъхани SEO специалисти, които са и изработили уеб сайта и много натискат в Google. Ам и друго важно нещо е, че си имат програма, в която записват кога трябва да е следващото посещение или профилактичен преглед и една от младичките сестри ти звъни да ти напомни, така се минимизира риска да развиеш клариес, защото прегледите са редовни.

Д-р Златинка Тодорова, Общо практикуващ, Варна

Варненския зъболекарски кабинет на Медика 3 Дент е близо до нас. Знам за него от 10-тина години, но не обичам много да ходя по зъболекари и затова до сега не съм го посещавал. Докторката - Златинка Тодорова е супер печена. Веднага ти казва какво може да се направи, колко време ще отнеме и колко ще струва. Всичко е супер точно, само дето телефона и звъни през 10 мин., когато не го вдигне някоя от сестрите, защото звънят и стационатните, се налага да прекъсне с обнясненията и да приеме обаждане, но това да е проблема.. цялото отношение е супер точно и някакси ведро..

Д-р Златинка Тодорова, Общо практикуващ, Варна

Вече два пъти посещавам кабинета на д-р Златинка Тодорова ( зъболекар от Варна ) - Медика 3 Дент. Първия път бях за преглед и почистване на зъбен камък, а днес за по-сложна манипулация. Искам да кажа, че съм изключително благодарна на д-р Тодорова и екипа и. Всички са млади и супер усмихнати. Всъщност тя има три клиники - гр. Варна, ул. Андрей Сахаров 27, гр. Шумен и к.к. Златни Пясъци ( но там е най-вече за чужденци ). От малка бях наплащена и се притеснявах, когато ходя на зъболекар, но в Медика 3 Дент нещата просто са различни, не знам как да го опиша...

Д-р Златинка Тодорова, Общо практикуващ, Варна

Вчера написах зъ болекар Варна или нещо подобно в интернет и ми излезе уеб сайта на Медика 3 Дент. Не ми бяха известни, но като звъннах една млада и весела сестра веднага ми записа час за профелактичен преглед, че да видим какво е положението... Отидох, а е ясно, че всички се притесняваме от зъболекари, като видиш зъболекарски стол и започват да ти се подгъват краката :D Те обаче се оказаха много внимателни, напълно различно преживяване от другите дентални клиники. Явно докторката е шефа и много ги строява. Не съм ходил в офисите и в Шумен и Златни Пясъци, но този във Варна е в кв. Победа, ул. Андрей Сахаров 27. Много са готини.

Димитър Малчев, Общо практикуващ, Варна

Много внимателен и прецизен.Работи бързо .Болката е сведена до минимум.

Евгени Кючуков, Общо практикуващ, Варна

Д-р Кючуков, попаднах при Вас счучайно, но при друг не отивам. Продължавайте все така напред и нагоре в професионален пран!

Sani Dimitrova, Общо практикуващ, Варна

Izkluchitelno lubezna i vnimatelna ..V profesionalen plan umee da razpoloji pacientite si...Stresa ixchezva sled 2..3 minuti! Vnimatelna i precizna v manipulaciite! ...Lekuvah se 2017...septemvri! ...Preporuchvam vi neynite griji!...

1 2 3

Ново! Вижте подробна класация за всички марки и модели автомобили и мотори!

Класация на марките и модели МПС-та
Най-коментирани училища в град ВарнаРазгледайте оценки и мнения за кварталите на Лондон: londonareasinfo.appspot.com
Разгледайте оценки и мнения за кварталите на големи градове по света: cityareasinfo.appspot.com