Класация на зъболекарите в София

17
Мнения
23
Оценки
18
зъболекари
Мнения и класация на болниците по градове | Мнения и класация на лекарите по градове |
Моля, изберете град, за който искате да видите зъболекарите
Разберете кои са най-добрите, най-харесваните и предпочитани зъболекари в София. Бял и черен списък на зъболекарите - добавете оценка и мнение за всеки зъболекар като въведете три имена и категория на специалиста .
Прочетете отзиви и оценки за зъболекарите - цени, качество, обслужване, контакти, дежурства, адрес и много други. Ако харесвате сайта, моля споделете с приятели и ни харесайте във Facebook

Kvartali.info е изцяло безплатна и лична инициатива и се поддържа от Todor Tsonkov. Всички получени суми ще бъдат изразходвани за популяризация на сайта.
Please donate
Зъболекар Средна оценка Брой оценки Специалност
Кристина Добрева2.01Детски кабинети
Д-р Нина Еленкова (Клиника Пападопулос Дент) Стоянов2.01Детски кабинети
Жени Чернакова2.01Детски кабинети
ьаьа ьсаса4.01Ендодонти
Божидара Фурнаджиева6.01Естетична Стоматология
Д-р Мариела Панкова6.01Естетична Стоматология
Д-р Радослав Ралев6.01Естетична Стоматология
Ваня цекова6.01Естетична Стоматология
Стефка манилова6.01Естетична Стоматология
Д-Р ЖЕНИ ЧЕРНАКОВА6.01Естетична Стоматология
Атанас Тотов2.02Естетична Стоматология
Смилен Смилов2.01Имплантология
Атанас Тоъов2.01Имплантология
Радослав Симеонов6.03Имплантология
Мартин Димитров3.01Имплантология
Даниела Николова-Миховска6.01Хирурзи
Георги Михайлов2.01Хирурзи
никола патчев6.03Хирурзи

Добави оценка и мнение за зъболекар (стоматолог):

Моля въведете имена и оценки на зъболекаря. Задължително е да въведете малко име, фамилия, специалност на стоматолога и от кой град е.
Може да добавяте мнение за съществуващ стоматолог като видите в таблицата точните малко име и фамилия, специалност и град, с които е въведен.Мнения на потребителите за зъболекарите на София

Кристина Добрева, Детски кабинети, София

слаб 2,мръсно и не спазва дезинфекция.В кабинета влизат много външни хора

Д-р Нина Еленкова (Клиника Пападопулос Дент) Стоянов, Детски кабинети, София

Споделям личното си мнение, не ангажирам никой с него, но не препоръчвам на никой да си води детето при този стоматолог поради най-наглия пладнежки обир спрямо мен при който заплатих 110лв. за фотополимерна пломба на млечен зъб на 5г. дете при положение, че зъба беше вече лекуван, отворен и трябваше само да се затвори с пломба.

Жени Чернакова, Детски кабинети, София

Липса на компетентност, липса на подход за работа с деца. Дъщеря ми придоби страх от зъболекар!

Д-р Радослав Ралев, Естетична Стоматология, София

Уникален човек и професионалист!С две ръце препоръчвам! Микаела

Атанас Тотов, Естетична Стоматология, София

Предлага всичко, но уменията му са за -2

Атанас Тотов, Естетична Стоматология, София

Д-р Атанас Тотов ми изработи мост. След панорамна снимка направена 6 месеца след това стана ясно, че една от короните не покрива изцяло зъба и създава условия за формиране на кариес. Също така се оказа, че въпросният "доктор" не е стигнал до края на каналите на зъбите и вече е започнало формирането на гранулом! Всичко, което е направил на стойност 2000 лева трябва да бъде премахнато, а зъбите прелекувани от специалист ендодонт.

Смилен Смилов, Имплантология, София

Имах нещастието да се доверя на д-р Николия Ивановска от Sofia Crown Clinic за поставянето на 12 керамични коронки. Уговорката ни беше да се изработят отделни коронки. След като ми взе сумата от 4800 лева, на следващото ми посещение ми заяви, че са готови, но със зъботехничката са преценили, че е по-удачно да се направи цяла подкова. Без да ме попита дали съм съгласна. И не, нямало как да се преправят. И дори с усмивка ми каза, да, ако случайно има проблем с някой зъб, ще трябва да се свали цялата подкова и да се направи нова, но човек не трябва да си мисли какво евентуално може да се обърка в този живот...Тази отвратителна история не приключи дотук. Д-р Ивановска и д-р Смилов, управител на клиниката, започнаха да ме изнудват да им подпиша документ със задна дата за Информирано съгласие, в който пишеше, че аз самата съм поискала цяла подкова, ако искам да ми залепят коронките. И сякаш не стигаше гореописаното, ми се появиха болки в два от изпилените и лекувани от доктор Иванновска зъби. След консултация с други двама стоматолози се установи, че на единят зъб каналите не са запълнене докрай, а на другия е запълнен само един канал. Това е не само некоректно и неетично отношение лекар-пациет, това дори не е коректно отношение търцовец-клиент.

Атанас Тоъов, Имплантология, София

Д-р Атанас Тотов проби синуса ми при опит да постави имплант. Каза, че не е необходимо да пия антибиотици след операцията въпреки моето настояване, а когато му казах, че на следващият ден се появи кръвотечение от ноздрата, която беше от страната на операцията, той каза, че това няма връзка с неговата работа. След 4 дни развих невероятен синузит с болки и разбира се загубих импланта, заедно с огромно количество кост, което трябваше да бъде премахнато. Не препоръчвам на никого този "специалист"!

Радослав Симеонов, Имплантология, София

Доктора е добър,старае се да даде най-доброто на пациента.Цените са малко високи.

1 2

Ново! Вижте подробна класация за всички марки и модели автомобили и мотори!

Класация на марките и модели МПС-таРазгледайте оценки и мнения за кварталите на Лондон: londonareasinfo.appspot.com
Разгледайте оценки и мнения за кварталите на големи градове по света: cityareasinfo.appspot.com