Класация на работодателите

5
Мнения
22
Оценки
5
работодатели

Моля, изберете град, за който искате да видите мнения и оценки за работодателите
Разберете кои са най-добрите, харесвани и предпочитани работодатели в София. Сайтът ще е полезен при избор на работодател. Добавете оценка и мнение за всеки работодател като въведете ИМЕ на работодателя.
Вижте мнения и отзиви за заплата, работа, натоварване, развитие във фирмите по градове. Разберете кои са най-некоректните и нечестни работодатели. Бял и черен списък на работодателите, в който може да ги оцените и коментирате. Ако харесвате сайта, моля споделете с приятели и ни харесайте във Facebook

Kvartali.info е изцяло безплатна и лична инициатива и се поддържа от Todor Tsonkov. Всички получени суми ще бъдат изразходвани за популяризация на сайта.
Please donate
Работодател Средна оценка Брой оценки Адрес
Gleec Lab2.01бул. Асен Йорданов 8
M&BM0.00
casino technology0.00
агенция за контрол на просрочени задължения еоод0.00
cayetano0.00
Ай Би Ес6.01
Монтао Корект ЕООД0.00
Райфайзен0.00
TELUS INTERNATIONAL EUROPE Телус интернешънъл2.01София 1000, ул. "Алабин" 1,Телъс Тауър
VladislavNox4.01http://www.msc.com.ru
egt0.00
trinitek0.00
ubisoft0.00
Андрюс Фешън0.00
ЦКС София2.01ул. Г.С.Раковски 99
Холидей инн0.00Александър малинов
ХиМеРа Айдиъс ЕООД3.01бул. Цар Борис III 168
Агенция за социално подпомагане2.01
БОНАНЗА0.00
ИПО ООД6.01Гр София
gameloft0.00
dopamine0.00
Моля въведете мнения и оценки на работодател. Задължително е да въведете ИМЕ (по възможност точен адрес) на работодателя и от кой град е.
Може да добавяте мнение за съществуващ работодател като видите в таблицата точното име, с което е въведен.


Мнения на потребителите за работодателите

Gleec Lab София

Ще мина през заплащане, проекти, мениджмънт, колеги, придобивки. 1. Заплащане: заплащането е под средното ниво за страната, когато го има изобщо. Забавянето на заплатите е ежемесечно, което е по неясна причина понеже фирмата разполага с не малки средства. Увеличенията на заплащането са мираж и мечта на всеки, вече бивш колега. Извънредния труд не се заплаща, а такъв има в излишък понякога. 2.Проекти: проектите са многообразни и хора биват хвърляни в такива (open source) с отворен код въпреки, че никога не са работили с въпросните езици и технологии. Важното е да се скача във всичко, независимо от квалификацията и уменията на конкретния служител. Голяма част от софтуера не се ползва поради факта, че фирмата няма ясна стратегия за развитие и не успява да се позиционира на пазарите, които цели. 3.Мениджмънт: ах този мениджмънт... Даниел Димитров е мениджъра на целия този цирк. Не е програмист, но дава съвети и си мисли, че обучава програмистите си. Идеите му са неясни и понякога имплементацията е пълен кошмар, понеже иска, ако е възможно да изгради империя само от отворен код. Работи се на принципа "само го инсталираме и с една конфигурация трябва да стане" след което започва блъскането на глави. 4.Колеги: поне тук нешата са наред. Колегите са сввжи, винаги готови да помогнат, но са единии тези, които знаят какво правят. 5.Придобивки: парко място, но не за всеки, безплатно кафе и май е това. Успех на бъдещите кандидати, ще Ви е нужен, но вземете научете всеки програмен език и не искайте много пари.

TELUS INTERNATIONAL EUROPE Телус интернешънъл София

Здравейте, Реших да изразя мнението си за Телус Интернешънъл и техния начин на подбор на персонал. Става въпрос за изключително непочтено отношение спрямо кандидатите за работа. След като подадете вашата кандидатура в търсачката, с вас евентуално се свързват с цел проверка на вашите езикови умения, тъй като това е фирма, която наема хора с поне два чужди езика на високо ниво. Проверката представлява сбор от интерактивни тестове по английски и в случая руски език, които тестват вашите нива на писменост, четене, а също така и аудио въпроси, където записват вашия глас. В началото пишат, че тестовете отнемат един час, но в същото време те отнемат около 3-4, като над половин час се изисква само, за да ги прочетете, при това с нелошо темпо. Страниците се променят една след друга, като не можете да върнете назад вече подадените отговори. Разбира се, няма проблем в това. След като сте се справили с всичко с доста труд и успеваемост поне над 90%, ви изпращат меил, в когото отбелязват, че в кратък срок ще се свържат с вас за разискване на позиции. И тук идва странния момент - след като сте им дали немалко от вашето внимание, ви се обажда момичето отговорно за служителите в случая с руски език и се интересува от това дали сте работили, живели, учили в държавата носител или по някакъв начин езика ви е роден. (следователно е вероятно да е така и за други езици, по които търсят персонал), което би трябвало да е напълно излишно след като вече сте се справили с тестовете им. Действат с настоятелност за телефонно интервю, въпреки че вече сте се доказали по някакъв начин пред тях и следователно могат да ви поканят на среща за нещо по-серизоно. След кратък разговор на езика са склонни да ви откажат, като губят от собственото си време неповече от 5-10 минути. Та, следния въпрос е на колко хора всеки ден работодателите от TELUS INTERNATIONAL Bulgaria отнемат стотици часове и не трябва ли да извършват тези телефонни интервюта да са преди тестовете и да не бъдат чак толкова пестеливи към себе си, за да са малко по-коректни с времето на кандидатите. Също така ако искат граждани и носители на съответния език, би им било полезно отсъстващото от обявите им "mother tongue level". Надявам се да не губят и вашето време така и не се колебайте да отказвате такива видове телефонни интервюта. Успех!

VladislavNox София

Трнаспортно-логистическая компания Азия Трейдинг организует доставку контейнерных и сборных грузов под ключ из стран Азии с последующим таможенным оформлением во Владивостоке

ХиМеРа Айдиъс ЕООД София

Поредната софийска фирма която се възползва от наивни студенти и млади хора като цяло. Във фирмата се търгуват префърд акции, това е главната и дейност. Когато нов кандидат си правите среща с шефа ,той ви казва, че ще работите изцяло на процент. Този процент за всички ново започващи бил 40%. Но това което след няколко месеца на не правене на пари и изгубено време разбирате, е че той има уговорка с брокер който ви снабдява с платформата за търговия да ви взима двойно по висока комисионна за обемите на акции които въртите. Брокера взима 30 долара на 10 000 акции обем. И шефа на Химера Айдиъс си слага още 30 долара за него. Да не говорим че има много други такси и комисионни различни от тези за обемите за които разбирате в последствие. Та това което искам да ви кажа, е че вие сте там за да въртите обеми. Фирмата почти не прави пари от вас от печалби на борсата от ваша страна поради простата причина че брокера и Химера Айдиъс ви прибират 80% от оборота предварително. Те ви казват, че сте на 40% от печалбата а вие реално сте на 10-15%. От тази фирма са минали безброй новодошли трейдъри които са карали от 3 месеца до 2 години и не са направили близо никакви пари. Ако искате да си изгубите времето пробвайте. Може да сте единия от 100 души които прави достатъчно пари за да се само издържа в София, но 99% не правят. Също индивидуално за шефа мога да ви кажа че е супер стиснат. Сто пъти хората се оплакват че мишките са стари и не работят както трябва и той се прави на приятно разсеян и не купува нови. Другото беше проблема с кафето. Той е толкова стиснат че дори кара служителите си да си купуват кафето сами за да си правят кафе на кафе машината за която чакахме 3 месеца.

ИПО ООД София

Изключително коректен към служителите си. Благодарим, че въпреки трудностите с които се изправяме всички, всеки ден, можем да сме сигурни в успеха на управлението ви!

Ново! Вижте подробна класация за всички марки и модели автомобили и мотори!

Класация на марките и модели МПС-та
Най-коментирани училища в град София

Най-коментирани детски градини и ясли в град София

Най-коментирани супермаркети

Разгледайте оценки и мнения за кварталите на Лондон: londonareasinfo.appspot.com
Разгледайте оценки и мнения за кварталите на големи градове по света: cityareasinfo.appspot.com