Класация на работодателите

3
Мнения
18
Оценки
3
работодатели

Моля, изберете град, за който искате да видите мнения и оценки за работодателите
Разберете кои са най-добрите, харесвани и предпочитани работодатели в София. Сайтът ще е полезен при избор на работодател. Добавете оценка и мнение за всеки работодател като въведете ИМЕ на работодателя.
Вижте мнения и отзиви за заплата, работа, натоварване, развитие във фирмите по градове. Разберете кои са най-некоректните и нечестни работодатели. Бял и черен списък на работодателите, в който може да ги оцените и коментирате. Ако харесвате сайта, моля споделете с приятели и ни харесайте във Facebook

Kvartali.info е изцяло безплатна и лична инициатива и се поддържа от Todor Tsonkov. Всички получени суми ще бъдат изразходвани за популяризация на сайта.
Please donate
Работодател Средна оценка Брой оценки Адрес
casino technology0.00
агенция за контрол на просрочени задължения еоод0.00
cayetano0.00
Ай Би Ес6.01
Монтао Корект ЕООД0.00
Райфайзен0.00
TELUS INTERNATIONAL EUROPE Телус интернешънъл2.01София 1000, ул. "Алабин" 1,Телъс Тауър
egt0.00
trinitek0.00
ubisoft0.00
ЦКС София2.01ул. Г.С.Раковски 99
Холидей инн0.00Александър малинов
ХиМеРа Айдиъс ЕООД3.01бул. Цар Борис III 168
Агенция за социално подпомагане2.01
БОНАНЗА0.00
ИПО ООД6.01Гр София
gameloft0.00
dopamine0.00
Моля въведете мнения и оценки на работодател. Задължително е да въведете ИМЕ (по възможност точен адрес) на работодателя и от кой град е.
Може да добавяте мнение за съществуващ работодател като видите в таблицата точното име, с което е въведен.


Мнения на потребителите за работодателите

TELUS INTERNATIONAL EUROPE Телус интернешънъл София

Здравейте, Реших да изразя мнението си за Телус Интернешънъл и техния начин на подбор на персонал. Става въпрос за изключително непочтено отношение спрямо кандидатите за работа. След като подадете вашата кандидатура в търсачката, с вас евентуално се свързват с цел проверка на вашите езикови умения, тъй като това е фирма, която наема хора с поне два чужди езика на високо ниво. Проверката представлява сбор от интерактивни тестове по английски и в случая руски език, които тестват вашите нива на писменост, четене, а също така и аудио въпроси, където записват вашия глас. В началото пишат, че тестовете отнемат един час, но в същото време те отнемат около 3-4, като над половин час се изисква само, за да ги прочетете, при това с нелошо темпо. Страниците се променят една след друга, като не можете да върнете назад вече подадените отговори. Разбира се, няма проблем в това. След като сте се справили с всичко с доста труд и успеваемост поне над 90%, ви изпращат меил, в когото отбелязват, че в кратък срок ще се свържат с вас за разискване на позиции. И тук идва странния момент - след като сте им дали немалко от вашето внимание, ви се обажда момичето отговорно за служителите в случая с руски език и се интересува от това дали сте работили, живели, учили в държавата носител или по някакъв начин езика ви е роден. (следователно е вероятно да е така и за други езици, по които търсят персонал), което би трябвало да е напълно излишно след като вече сте се справили с тестовете им. Действат с настоятелност за телефонно интервю, въпреки че вече сте се доказали по някакъв начин пред тях и следователно могат да ви поканят на среща за нещо по-серизоно. След кратък разговор на езика са склонни да ви откажат, като губят от собственото си време неповече от 5-10 минути. Та, следния въпрос е на колко хора всеки ден работодателите от TELUS INTERNATIONAL Bulgaria отнемат стотици часове и не трябва ли да извършват тези телефонни интервюта да са преди тестовете и да не бъдат чак толкова пестеливи към себе си, за да са малко по-коректни с времето на кандидатите. Също така ако искат граждани и носители на съответния език, би им било полезно отсъстващото от обявите им "mother tongue level". Надявам се да не губят и вашето време така и не се колебайте да отказвате такива видове телефонни интервюта. Успех!

ХиМеРа Айдиъс ЕООД София

Поредната софийска фирма която се възползва от наивни студенти и млади хора като цяло. Във фирмата се търгуват префърд акции, това е главната и дейност. Когато нов кандидат си правите среща с шефа ,той ви казва, че ще работите изцяло на процент. Този процент за всички ново започващи бил 40%. Но това което след няколко месеца на не правене на пари и изгубено време разбирате, е че той има уговорка с брокер който ви снабдява с платформата за търговия да ви взима двойно по висока комисионна за обемите на акции които въртите. Брокера взима 30 долара на 10 000 акции обем. И шефа на Химера Айдиъс си слага още 30 долара за него. Да не говорим че има много други такси и комисионни различни от тези за обемите за които разбирате в последствие. Та това което искам да ви кажа, е че вие сте там за да въртите обеми. Фирмата почти не прави пари от вас от печалби на борсата от ваша страна поради простата причина че брокера и Химера Айдиъс ви прибират 80% от оборота предварително. Те ви казват, че сте на 40% от печалбата а вие реално сте на 10-15%. От тази фирма са минали безброй новодошли трейдъри които са карали от 3 месеца до 2 години и не са направили близо никакви пари. Ако искате да си изгубите времето пробвайте. Може да сте единия от 100 души които прави достатъчно пари за да се само издържа в София, но 99% не правят. Също индивидуално за шефа мога да ви кажа че е супер стиснат. Сто пъти хората се оплакват че мишките са стари и не работят както трябва и той се прави на приятно разсеян и не купува нови. Другото беше проблема с кафето. Той е толкова стиснат че дори кара служителите си да си купуват кафето сами за да си правят кафе на кафе машината за която чакахме 3 месеца.

ИПО ООД София

Изключително коректен към служителите си. Благодарим, че въпреки трудностите с които се изправяме всички, всеки ден, можем да сме сигурни в успеха на управлението ви!

Ново! Вижте подробна класация за всички марки и модели автомобили и мотори!

Класация на марките и модели МПС-та
Най-коментирани училища в град София

Най-коментирани детски градини и ясли в град София

Най-коментирани супермаркети

Разгледайте оценки и мнения за кварталите на Лондон: londonareasinfo.appspot.com
Разгледайте оценки и мнения за кварталите на големи градове по света: cityareasinfo.appspot.com