Моля, изберете населено място
Добавете информация за обект в квартала или селото Ви
Сравнете квартали или села

Коментари и форум на квартала или селотоКвартал Средна оценка Брой оценки Местоположение Паркове, зеленина Сигурност Транспорт Инфраструктура Училища, детски градини Сграден фонд Магазини, заведения Забавления и спорт Развитие и перспективи
местност Траката3.84175.253.944.443.752.882.384.53.752.884.63
Въведени мнения от потребителите:

местност Траката

bez kanalizatsiya ,kalni piti6ta,kazani za smet dori nyamame

местност Траката

Страхотно място, но крайно неподдържано. Липсват канализация, лоша и неподдържана инфраструктура. На много места никога не е полаган асфалт. И всичко независимо от това, че се води Централна част на Варна. Комично, нали.

местност Траката

Този район има големи перспективи, но за съжаление общината не прави нищо за подобряване на инфраструктурата, няма паркове, детски площадки и спортни съоръжения.

местност Траката

В действителност съм израсла тук, на Траката,а по точно ,местност "Ваялар".Тук,сега строят грозни,бетонни мастодонти,които един ден майката природа ще ги срине в морето.Защо ли,защото няма канализация,няма инфраструктура,пътищата са с дупки като кратери и всеки паралия прави каквото му скимне!!!Благодаря за вниманието!

местност Траката

Добро местоположение, но улиците не са направени и липсва канализация в някои части на СО Траката. Въздухът си е чист.

местност Траката

СО "Траката" е квартал без каквато и да е инфраструктура! Това е вилна зона в която всеки собственик е заградил своята собственост, без възможности да се изгражда каквато и да е инфраструктура! Не виждам, как общината ще успее да направи пътища, съгласно ПНИ. Всеки собственик позовавайки се на стар ПИ е отнел възможността за прекарване на пътища! За проходимост, дори по по големите улици, "Средна трака", ул. " 8-ма" не може да се говори! Канализация, на много места липсва и то точно на високите части. Там много от парцелите са на попивни септични ями, които уж създават предпоставки за свлачища, а да не говорим за ароматите на "елитния" квартал!!!!!

местност Траката

Тепърва развиващ се квартал.


Обекти в квартала или селото:
Добавете информация за обект в квартала Ви

Ново! Вижте подробна класация за всички марки и модели автомобили и мотори!

Класация на марките и модели МПС-таРазгледайте оценки и мнения за кварталите на Лондон: londonareasinfo.appspot.com
Разгледайте оценки и мнения за кварталите на големи градове по света: cityareasinfo.appspot.com