Моля, изберете населено място
Добавете информация за обект в квартала или селото Ви
Сравнете квартали или села

Коментари и форум на квартала или селотоКвартал Средна оценка Брой оценки Местоположение Паркове, зеленина Сигурност Транспорт Инфраструктура Училища, детски градини Сграден фонд Магазини, заведения Забавления и спорт Развитие и перспективи
Червен Бряг4.67375.145.224.733.325.415.314.393.734.764.73
Въведени мнения от потребителите:

Червен Бряг

Има още какво да се развие в този квартал. Няма свестен магазин и аптека в квартала и транспортът до другите части на града е затруднен.

Червен Бряг

В кв. Червен бряг няма аптека, няма хранителен магазин - освен ,,синия,,. А за обществен транспорт, свързващ квартала с останалата градска част..........няма и никога не е имало, за жалост.

Червен Бряг

Моля фирмата изпълнител на проекта,който направи ремонт на пътната инфраструктура в квартала,да си ремонтира шахтите!

Червен Бряг

Ем да се направят повече футболни игрища,паркове и т.н.Защото да кажем хората живеещи на центъра.Имат 3избора-Червен Бряг,Баш Бунар,Градския стадион.И 3-те вариянта са далече. От друга страна ми писна всяка вечер от 17:00наЧервен Бряг да играят големите футбол и ние да стоим и да ги гледаме и да не можем да играем.Същото е и на Градския Стадион не може да ограем заради възрастните.На Баш Бунар няма футболно.На салито пък вратите са 7метра и игрището е дълго и ме става за мач.Къде да играем ако направите още поне 3 игрища футболни ще е супер.

Червен Бряг

След реновирането на квартала, стана много по-красив и приятен за живеене!

Червен Бряг

Не живея в този квартал но много често го посещавам и искам да изкажа разочарованието си от изградените места за кучета.Направени са 2 пародий на такива и на тях има табелка "Поддържа се от общината".Така.Като идея е чудесно,защото има много хора с домашни любимци и има нужда от места където да ги пуснеш да поиграят на воля и да не представляват заплаха за никого.Но идеята свършва до там.Първо самите места са много малки и така са направени,че едно голямо куче просто не можеш да го пуснеш там защото оградата е смешно ниска и от мека тел която вече е прегъната и просто не представлява никаква ограда която да спре едно голямо куче.То просто ще я прескочи.Второ толкова са малки,че апартамента ми има повече място за кучето.Искам да попитам до кога ще се взимат пари по програми и само ще се отбива номера,че нещо е направено.Идете и вижте в Бургас например какво представлява едно такова място.Направено е с висока стабилна метална ограда която не може да бъде преодоляна.И са големи и поддържани.Пародийте в квартал Червен бряг вече представляват тревясали змиярници в който и плъхове няма да стоят.

Червен Бряг

Много добро за живеене.

Червен Бряг

КВАРТАЛА НИ ЧЕРВЕН БРЯГ е един от най хубавите, особенно след направения ремонт. Но новото ръководство в ОБЩИНАТА направи много сериозен пропуск, като подцени похарчените пари за поливна система за целия квартал, и тя не беше използувана още от началото на пролетта и сега не се използува ,вледствие на което изсъхнаха храсти, дръвчета, тревата, жалко, че се оказахме лоши стопани на добрата придобивка за квартала.

Червен Бряг

Тих, спокоен и европейски облик на квартала. Зелинина поддържана, но може и повече с помощта на самите живущи. Чистота на ниво и най - вече тишина.

Червен Бряг

Най-хубавия квартал на Ловеч !

Червен Бряг

Квартал Червен бряг, много е хубав, но контрола на охраната е лоша, а и трябваше да има камери?


Обекти в квартала или селото:
Добавете информация за обект в квартала Ви

Ново! Вижте подробна класация за всички марки и модели автомобили и мотори!

Класация на марките и модели МПС-та
Най-коментирани училища в град Ловеч

Най-коментирани детски градини и ясли в град Ловеч

Най-коментирани супермаркети

Разгледайте оценки и мнения за кварталите на Лондон: londonareasinfo.appspot.com
Разгледайте оценки и мнения за кварталите на големи градове по света: cityareasinfo.appspot.com