Моля, изберете населено място
Добавете информация за обект в квартала или селото Ви
Сравнете квартали или села

Коментари и форум на квартала или селотоКвартал Средна оценка Брой оценки Местоположение Паркове, зеленина Сигурност Транспорт Инфраструктура Училища, детски градини Сграден фонд Магазини, заведения Забавления и спорт Развитие и перспективи
Чайка5.11875.725.465.085.294.924.924.914.835.054.96
Въведени мнения от потребителите:

Чайка

жк.Чайка

Чайка

Ужасен!

Чайка

Жк. Чайка е прекрасен, но със новия ПУП, който сътвори администрацията и масовото застрояване на зелените площи, квартала ни няма да е с оценка 2 като минимум, а с оценка 0. Квартала ни е даван за пример от построяването му, и сега купчина инвеститори придобили зелените площи в квартала чрез съмнителни сделки и заменки от типа кон за кокошка, квартала ни ще се превърне в едно бетонно гето. Административния съд в града не работи за хората, а точно обратното, в ущърб на жителите, обслужвайки определени фирми и субекти. Кмета си изтрива ръцете с предния кмет и всичко приключва до там. Казуса с Морската градина, Чайка и Левски ме кара да поставя ниски оценки!

Чайка

Квартала е много спокоен и тих.Липсва доста озеленяване и осветление.Никак няма са е лошо да се освети градинката която се намира от лявата страна на Математическата гимназия доста голяма градинка в лошо тревисто състояние и не осветен район предразполагащ крадци и наркомани за грабежи и побойща.

Чайка

Хубав квартал, но мисля, че е нужно да се сложи повече осветление, особено на някои по-тъмни места, например около пазарчето и поляната между 27 и 5 блок.

Чайка

Беше си много хубав, но мафията започна да го застроява.

Чайка

Беше си много хубав, но мафията започна да го застроява.

Чайка

Прекрасен, тих и спокоен.

Чайка

Чудесен, спокоен и озарен от детски смях квартал. Има нужда от ремонт на вътрешните улици, редовно почистване и от озеленителните фирми, санитерна сеч. Никакво допълнително застрояване- ще е кощунство !

Чайка

Най-добър квартал за живеене.

Чайка

Все още най-добрия квартал на Варна...

Чайка

най хубавият квартал на варна

Чайка

Обичам квартала си! Но: съсипаха асфалта, който беше по-приличен, а останалият по алеите е от преди 40 години и трябва да се поднови, а не да се "кърпи". Осветлението не е на ниво; липсват магазини от типа "Кауфланд" и др. подобни; сигурността е относително понятие, за транспорта да не говорим! На работещите в сградата на мола да им направят паркинг, за да не обикаляме ние с колите си около домовете си! В резюме - "Чайка" със зелените площи, отстоянието между сградите, детските площадки, е единият от двата най-подходящи квартала за живеене на Варна. Другият е Владиславово - те имат най-добрия транспорт.

Чайка

Просто страхотен квартал, който е оценен като един от най-добрите във Варна.

Чайка

Страхотен,спокоен квартал!

Чайка

Чудесно място за живеене!

Чайка

Най-добрият квартал за живеене-ЧАЙКА!

Чайка

Най-добрия квартал за живеене в България. Планировка, разположение на сгради и озеленяване и близост до център и приморски парк...единствения минус е бъдещото застрояване, което би могло да се компенсира от желанието на хората които живеят там да поддържат средата си.

Чайка

Малко повече осветление на някои места, както и заведения.

Чайка

Най-добрият квартал във Варна!!


Обекти в квартала или селото:
Добавете информация за обект в квартала Ви

Ново! Вижте подробна класация за всички марки и модели автомобили и мотори!

Класация на марките и модели МПС-таРазгледайте оценки и мнения за кварталите на Лондон: londonareasinfo.appspot.com
Разгледайте оценки и мнения за кварталите на големи градове по света: cityareasinfo.appspot.com