Моля, изберете населено място
Добавете информация за обект в квартала или селото Ви
Сравнете квартали или села

Коментари и форум на квартала или селотоКвартал Средна оценка Брой оценки Местоположение Паркове, зеленина Сигурност Транспорт Инфраструктура Училища, детски градини Сграден фонд Магазини, заведения Забавления и спорт Развитие и перспективи
Църква3.6485.432.433.04.143.03.754.04.252.713.71
Въведени мнения от потребителите:

Църква

За мен разположението на квартала е прекрасно, защото е близо до Витоша, любимото ми място за колоездене и спортуване, като същевременно не е далеч и центъра на Перник. Квартал Църква също така е по-близо до София от всички пернишки квартали. За жалост местната власт в квартала е в ръцете на мафията от дълги години и съответно всякакво развитие е замряло. Кметът е пионка и слуга на местните феодали Добри Владимиров и Георги Милев. Затова не се предприема нищо срещу замърсяването и рушенето на къщите от претоварените камиони на фирма "ДЛВ", собственост на първия, които преминават директно през квартала. ВиК инсталацията е стара и постоянно се поврежда, от което често няма вода или налягане. Пътят е целият напукан и в дупки, като се кърпи само преди избори. Хранителни магазини има достатъчно, но за всичко останало трябва да ходиш по града или даже по София. В "Гризли" готовата храна е пълен буламач! Пролетта кварталът сякаш цъфва, с красивите кестени край пътя и цялата зеленина наоколо, но зимата е сиво и мъртвешко място, с ужасно мръсен въздух от отопляващите с въглища съкварталци. Има кафенета, ресторанти, но липсват съоръжения за спорт, както и детски площадки. Функциите на квартала за момента са просто да бъде спалня за пренощуване, за съжаление. Има перспектива някога велоалея от центъра на Перник да стигне до квартала ни, но тя е твърде далечна засега.

Църква

Няма квартал Даскалово в Перник

Църква

Църква е спокоен квартал от селски тип. Със свестен кмет, би могъл да стане наистина приятно място за живеене. Нужна е предимно инициативност и малко смелост, за да се направят детски и спортни площадки, да се "рестартира" читалището и да се търсят решения на проблемите със замърсяването.


Обекти в квартала или селото:
Добавете информация за обект в квартала Ви

Ново! Вижте подробна класация за всички марки и модели автомобили и мотори!

Класация на марките и модели МПС-та
Най-коментирани училища в град Перник

Най-коментирани детски градини и ясли в град Перник


Разгледайте оценки и мнения за кварталите на Лондон: londonareasinfo.appspot.com
Разгледайте оценки и мнения за кварталите на големи градове по света: cityareasinfo.appspot.com