Моля, изберете населено място
Добавете информация за обект в квартала или селото Ви
Сравнете квартали или села

Коментари и форум на квартала или селотоКвартал Средна оценка Брой оценки Местоположение Паркове, зеленина Сигурност Транспорт Инфраструктура Училища, детски градини Сграден фонд Магазини, заведения Забавления и спорт Развитие и перспективи
Център5.16665.824.464.665.575.115.474.65.225.25.45
Въведени мнения от потребителите:

Център

Живея тук от както съм се родила /на 20 съм/-мн сбутано, стари сгради, повечето без тец. Магазините са малки и по-скъпи стоки. Няма място за паркиране. Прекалено много хора- стрес, шум. Няма паркове, отсрещната кооперация е на 3 метра и можеш да видиш съседите какво кога правят и как изглеждат със и без дрехи. Самият квартал не е за живеене- това е административна част а не жилищен квартал... Въпреки, че всичко е на равно разстояние и Люлин и Младост и повечето от нас работим тук- не става за живеене- ужасен квартал е!

Център

Говоря за центъра на Центъра - зад Народния театър. 30 години съм обитавал това местенце. Беше чудесно навремето. Сега плюсовете са: в центъра е ( Mr. Green ), близо е до повечето важни и приятни места - театри, институции, заведения. Има градинки и Борисовата градина е близо. Наблюдава се най-голямата концентрация на интелигентни и одухотворени лица в цяла България (особено в неделя), има тихи и зелени вътрешни дворове, усещане за градска среда и култура (не като едно време, но, все пак). Минуси: паркиране, скъпи и малобройни малки магазини, невероятен трафик по основните артерии, твърде много служители по офиси, ужасен въздух, разбити улици и тротоари (ама, то, къде ли не е така) и още някои, които на мен ми пречат лично. Цени на имотите - топ!

Център

Живея 18 години в Центъра и харесвам да живея тук. Всичко, което ми е необходимо, се намира наблизо. Магазини с нормални цени също има, стига да потърсиш. Вече съм специалист в тази област, намирам всичко на изгодни цени. Борисовата градина не е далече. Като излезеш на разходка има много хора. Това му е хубавото! Жив град!

Център

Центърът си е център, но има и редица минуси. Трудно паркиране, липса на зеленина, шум от рано сутрин до късно вечер.Има и доста стари сгради.

Център

Гето. До съдебната иди-дойди ама нагоре- цигани, сирийци, араби и каква ли не сган, каквато какъвто и да се ще те е страх да минеш. При първа възможност бих се махнала от тук.

Център

Мн. шумно и мръсно. Не Ви го препоръчвам за живеене.

Център

Там съм роден. улСердика и ул Искър Кметицата само да положи усилия да извозят с камиони клошарите и просяците в кв Бенковски при техните събратя и всичко ще си дойде на място Иначе не си сменям квартала Д- рНиколай Христов

Център

София

Център

Приятна архитектура от началото на миналия век, намират се много исторически сгради. Голямо разнообразие от заведения, оживено.


Обекти в квартала или селото:
Добавете информация за обект в квартала Ви

Ново! Вижте подробна класация за всички марки и модели автомобили и мотори!

Класация на марките и модели МПС-та
Най-коментирани училища в град София

Най-коментирани детски градини и ясли в град София

Най-коментирани супермаркети

Разгледайте оценки и мнения за кварталите на Лондон: londonareasinfo.appspot.com
Разгледайте оценки и мнения за кварталите на големи градове по света: cityareasinfo.appspot.com