Моля, изберете населено място
Добавете информация за обект в квартала или селото Ви
Сравнете квартали или села

Коментари и форум на квартала или селотоКвартал Средна оценка Брой оценки Местоположение Паркове, зеленина Сигурност Транспорт Инфраструктура Училища, детски градини Сграден фонд Магазини, заведения Забавления и спорт Развитие и перспективи
Център5.16665.824.464.665.575.115.474.65.225.25.45
Въведени мнения от потребителите:

Център

Трагедия е Сливен

Център

Няма почти никакви места за спортуване!

Център

Като цяло няма никакво развитие в града. Искаме повече паркове, зеленина, спортни площадки и по-големи платна.

Център

Всички институции са удобни и в близост една от друга.Най добрите училища и детски градини са в центъра.Сградите на културата също .Театър,Художествена галерия,Исторически музей,Изложбена зала и други.Местата за търговия са на добро ниво ,като Общинския пазар,Халите за месо,Новите магазини срещу бившата ДСК,както и всички по главната пешеходна улица.

Център

Има си всичко,не ти се налага да ползваш транспорт

Център

Lipsa na parkove i gradinki,sportni zali i saorajenia.izkluchitelno natovaren s transportni sredstva,lipsa na mesta za parkirane.Nedostatachno sadove za smet.

Център

Да живееш в центъра е голямо удобство!

Център

Става дума за блок в центъра до Кооперативен пазар. Районът е съвсем приличен с много възможности да си купиш храна, стоки за бита, банки, администрация,услуги, т.н. Наблизо е Хамам баир с малката църква в подножието му. Доколкото знам Общината има проект за облагородяване на парка горе. Все пак се надявам да се помисли за обща концепция за реките, включително минаващата покрай пазара. Спомням си, че се говореше за изграждане на скейтпарк там до бензиностанцията. Какво ще става там последно? Освен това трябва да бъдат оправени пътищата навсякъде, също и междублоковите пространства. Така и не се измисли вариант как да бъде изцяло и трайно обновена градинката отстрани на комплекс "Париж" с чешмичката и паметника в средата. Плочите са изпотрошени. Много жалко, че това пространство всъщност не изпълнява ролята си, и хората го избягват, вместо да сядат там. Надяваме се също така циганките-проститутки покрай реката да изчезнат веднъж завинаги!

Център

Всичко е наблизо и е спокойно и чисто

Център

Става дума за района на Антим Iви. Мястото за отпадъците не е добро. Събирането на отпадъците е хипер посредствено. Шумът голям, да не кажа във връзка с разни цигански сватби огромен. Сигурността на много ниско ниво и то в центъра! Карат като луди по една малка улица. МВР няма никакъв контрол. Няма никакви детски и спортни площадки!

Център

център

Център

Measures for Tengreeas to Handle Campus Violence Know the Signs of Cyber Bullying and Prevent a Problem Hey You, Stop that bullying! It’s No Laughing Matter – Bullying Kills And We Are

Център

Разбита, неподдържана улична мрежа, липса на парко места, глупаво проектиране на гаражи, презастрояване, въобще, който може да плати и то повече на корумпирани местни управници, начело с досега управлявалите кметове и администрация! Корупция във виша сила и форма!

Център

Района на Кооперативен пазар: пияца на проститутки; кражби ; наркомани - Малкия Лас Вегас!

Център

Сливен, Широк център, района на заведения Тома, Национал

Център

Кварталът е на отлично място в града. Инфраструктурата е на много ниско ниво. Липсват детски площадки, обособени места за разходка на кучета, място за отдих. Прекалено много игрални зали. Липсват контейнери за отделно събиране на отпадъци.

Център

В Българка е по хубаво.

Център

Много добро

Център

Никакви или много малко зелени площи има в центъра. В много случаи не спазват закона за шума. Освен това и МВР налага закона с изключителна трудност, което показва до каква степен са ефективни. Не се спира по пешеходни пътеки. При все това има положително развитие последните 20 години към спазване правилата за движение и проява на уважение към пешеходците.


Обекти в квартала или селото:
Добавете информация за обект в квартала Ви

Ново! Вижте подробна класация за всички марки и модели автомобили и мотори!

Класация на марките и модели МПС-та
Най-коментирани училища в град Сливен

Най-коментирани детски градини и ясли в град Сливен

Най-коментирани супермаркети

Разгледайте оценки и мнения за кварталите на Лондон: londonareasinfo.appspot.com
Разгледайте оценки и мнения за кварталите на големи градове по света: cityareasinfo.appspot.com