Моля, изберете населено място
Добавете информация за обект в квартала или селото Ви
Сравнете квартали или села

Коментари и форум на квартала или селотоКвартал Средна оценка Брой оценки Местоположение Паркове, зеленина Сигурност Транспорт Инфраструктура Училища, детски градини Сграден фонд Магазини, заведения Забавления и спорт Развитие и перспективи
Център5.16665.824.464.665.575.115.474.65.225.25.45
Въведени мнения от потребителите:

Център

Няма достатъчно детски площадки. При нас - къщите над Съда няма нито една ��

Център

Няма място на живеещите в центъра за паркиране. Ако живееш на Цар Освободител и ти се наложи да отскочиш за 5 мин. до вкъщи плаща синя зона 0,50 ст. Чудестно .... но само за печалба на общината ... да не говорим че знака за паяка зад бялата кооперация наречена "Бъбрека" го бяха сложили вечерта, когато колата ми беше паркирана там и на сутринта я бяха дигнали . И всичко това без едно предупредително писмо ... След всичко това ни остава само дългите обиколки насам-натам стискайки палци някой случайно да отстъпи място по съседните улички...

Център

Ние живеем в къща и единственото лош нещо е пушка през зимата.

Център

Центъра крие добри и лоши качества! Хубавото е ,че почти всички институции са концентрирани в центъра. В малките градове центъра е най-оживен и ако решиш да излизаш вечер, можеш да го направиш пеша без транспорт. Лошото е ,че е доста шумно и прашно. Паркирането става все по-трудно. Всички хора идват в този квартал и то изнервени! Всичко луди и тежки наркомани са пак в центъра!

Център

Трябва да се увеличат детските площадки и парковете и в по - далечните улици на квартала. Твърде съсредоточени са на едно място.

Център

Живея в широк център при ОДК Кюстендил.Много тихо и спокойно място,единственият недостатък е тясната улица и липса на гаражи.Защо не се направят подземни гаражи към двора на ОДК?Иначе две коли неможе да се разминат.


Обекти в квартала или селото:
Добавете информация за обект в квартала Ви

Ново! Вижте подробна класация за всички марки и модели автомобили и мотори!

Класация на марките и модели МПС-та
Най-коментирани училища в град Кюстендил

Най-коментирани детски градини и ясли в град Кюстендил

Най-коментирани супермаркети

Разгледайте оценки и мнения за кварталите на Лондон: londonareasinfo.appspot.com
Разгледайте оценки и мнения за кварталите на големи градове по света: cityareasinfo.appspot.com