Моля, изберете населено място
Добавете информация за обект в квартала или селото Ви
Сравнете квартали или села

Коментари и форум на квартала или селотоКвартал Средна оценка Брой оценки Местоположение Паркове, зеленина Сигурност Транспорт Инфраструктура Училища, детски градини Сграден фонд Магазини, заведения Забавления и спорт Развитие и перспективи
Център4.32135.544.04.04.083.694.774.315.084.03.69
Въведени мнения от потребителите:

Център

Център, който е пълен с бездомни кучета, нахвърлят се върху хората през нощта. Колата ни, която е паркирана пред блока, преди седмица нарязаха гумите. Нито се почиства, нито се мете парка около пожарната. Мястото на съборената сграда на старата баня, така си стои без да се прави нищо по нея. Грозна гледка. Гълъби, кучета и ревящия шум от мотори и коли. Страхуваме се от всичко. Не се чувстваме спокойни!

Център

Да се забрани паркирането на автомобили на не живущи в квартала и да се поддържат зелените площи в района.Да се добавят контейнери за смет.Да се помисли за съвместно реновиране на сградите в централна градска част ( с участието на живущите,общината по европейски програми) с цел създаването на един по европейски вид на града ни,както и довършване на пешеходния мост за придобиване на един по естетически вид.

Център

Квартал Централен.Детските площадки не се поддържат, голяма част от тях вече са амортизирани и с опасни съоръжения.За малки деца има само една люлка на площадката зад Пожарната.На повечето липсват дъски от оградата пясъчниците са мръсни и се използват за тоалетна от бездомните кучета.Квартала е пълен с бездомни кучета които тичат след децата , въпрос на време е някое дете да пострада. Градинките освен тази с лятното кино не се косят и почистват.Парка зад Пожарната е с настилка в плачевно състояние, през дупките от липсващи плочи е предизвикателство да мине детска количка.


Обекти в квартала или селото:
Добавете информация за обект в квартала Ви

Ново! Вижте подробна класация за всички марки и модели автомобили и мотори!

Класация на марките и модели МПС-та
Най-коментирани училища в град Асеновград

Най-коментирани детски градини и ясли в град Асеновград


Разгледайте оценки и мнения за кварталите на Лондон: londonareasinfo.appspot.com
Разгледайте оценки и мнения за кварталите на големи градове по света: cityareasinfo.appspot.com