Моля, изберете населено място
Добавете информация за обект в квартала или селото Ви
Сравнете квартали или села

Коментари и форум на квартала или селотоКвартал Средна оценка Брой оценки Местоположение Паркове, зеленина Сигурност Транспорт Инфраструктура Училища, детски градини Сграден фонд Магазини, заведения Забавления и спорт Развитие и перспективи
Цветен4.17875.123.954.363.663.754.174.294.513.844.07
Въведени мнения от потребителите:

Цветен

Имам малко дете и в района на ул.Момина сълза няма нито една нова детска площадка общината направиха ремонт на няколко стари в района на ул. Карамфил но ми са малко далеч.

Цветен

Добро местоположение, сравнително спокоен.Отраснал съм тук,нищо не ми е липсвало.

Цветен

С прекрасно местоположение, на 20-30мин пеша от всички ключови места в градът. Вероятно и заради това е доста осакатен откъм градски транспорт. Презастроен с тесни тротоари и паркирали по тях коли, разбити улици, недостатъчно паркоместа. Въпреки това е относително спокоен. Зеленината е частично запазена около панелните блокове, за спорт единствено ст. Спартак и зали Простор + лостовете на Първа ЕГ.

Цветен

отличен

Цветен

Родния ми но е факт че последните 10 г. му видяха сметката ! Все още е относително спокоен, семеен тип, но много застроен и много зле с инфрата .

Цветен

Най-добрият!

Цветен

Тих, спокоен, близо до център, с много детски градини и училища. Единственият проблем е липсата на достатъчни тротоари.

Цветен

Няма места за паркиране

Цветен

супер

Цветен

Най-големият недостатък е липсата на адекватен транспорт.

Цветен

Застроява се прекалено. Липсва ред и контрол. Няма паркове и площадки за игра на децата. Често се паркира по зелените площи, които живущите сами поддържат. Пешеходният подлез свързващ квартала с ХЕИ е потънал в мрак , но не и според кметството....Пълна безхаберщина от страна на кметство и полиция.

Цветен

Сравнително тих и спокоен. Изключително висока популация на улични котки, които замърсяват и улици и тротоари и градинки. Автобусите е необходимо може би да бъдат на по-кратки интервали. Пожелателно е да се задължат собствениците на дворни площи с паркинг-място, както и собствениците на гаражи да ги използват, а не и те да превземат тротоарите. Парадоксално, но факт е, че мнозинството от населяващите квартала упорито продължават да замърсяват въздуха му с горенето освен на въглища, дърва, но и на всякакви други отпадъци с цел отопление.

Цветен

Цветен

Цветен

Прекрасен

Цветен

Разбити улици,състоянието на уличките е ужасно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Цветен

Много добра работа по детските площадки, достатъчно магазини, липса на заведения, и естествено ужасна главна улица Роза - никакви сносни тротоари, ужасно много дупки... Иначе много уютен и спокоен квартал.

Цветен

най добрия квартал Цветния

Цветен

добър

Цветен

Ужазно презастояване,без озеленяване,без улици без европейски пазар без паркове за отдих и почивка.Цветен квартал е вече тухлен.


Обекти в квартала или селото:
Добавете информация за обект в квартала Ви

Ново! Вижте подробна класация за всички марки и модели автомобили и мотори!

Класация на марките и модели МПС-таРазгледайте оценки и мнения за кварталите на Лондон: londonareasinfo.appspot.com
Разгледайте оценки и мнения за кварталите на големи градове по света: cityareasinfo.appspot.com