Моля, изберете населено място
Добавете информация за обект в квартала или селото Ви
Сравнете квартали или села

Коментари и форум на квартала или селотоКвартал Средна оценка Брой оценки Местоположение Паркове, зеленина Сигурност Транспорт Инфраструктура Училища, детски градини Сграден фонд Магазини, заведения Забавления и спорт Развитие и перспективи
Хиподрума5.05335.485.425.065.034.885.064.854.944.55.27
Въведени мнения от потребителите:

Хиподрума

Живея в Хиподрума. Харесвам го квартала. Добре устроен е, транспортно е отлично осигурен, проблеми си има немалко, но не неразрешими. Всъщност, доста райони в столицата ми допадат. Не са малко и затворените комплекси, които наистина предлагат високо ниво на сигурност, добра поддръжка на общите пространства и са обезпечени с доста търговски комплекси в близост

Хиподрума

кв. "Хиподрума" е близо едновременно до центъра на града и до планина Витоша. Отлично свързан откъм транспорт ; очакваният 3-ти лъч на метрото ще облекчи значително трафика от автомобили; Има собствен парк, игрища и е близо до Южния парк.

Хиподрума

Живял съм в вХиподрума 5 години. Местоположението е сравнително близо (но не съвсем) до центура, близо до Витоша. Доста зеленина и хубав квартален парк, а Южния е на 15 мин пеша. Инфраструктурата е сравнително добра, проблем са местата за паркиране, но за София е сравнително добре. Сигурността е също добра за София. С изграждането на метро транспортните връзки ще са отлични (към центура и навън). Наблизо е комплекса на медицинска академия, има добри детски градини и училища. Повечето блокове не са панели, не е презастроено. Има няколкото големи хипермаркета, поне два денонощни, денонощна аптека, добри заведения. Няма кино наблизо.

Хиподрума

Центъра е наблизо, като цяло е приятен квартал. Наблизо са ВМА и Александровска болница, което от една страна е плюс, от друга е малко депресиращо всеки ден да срещаш болни хора.

Хиподрума

Страхотвн е

Хиподрума

Зелен, близко до центъра, ниски блокчета, но с мръсен въздух. Има огромен потенциал за развитие.

Хиподрума

Това е моят квартал, който считам за прекрасен, достатъчно зелен, спокоен и комуникативен!

Хиподрума

В ж.к. Хиподрума няма презастрояване, много е тихо, а си на 10 мин. от центъра.


Обекти в квартала или селото:
Добавете информация за обект в квартала Ви

Ново! Вижте подробна класация за всички марки и модели автомобили и мотори!

Класация на марките и модели МПС-та
Най-коментирани училища в град София

Най-коментирани детски градини и ясли в град София

Най-коментирани супермаркети

Разгледайте оценки и мнения за кварталите на Лондон: londonareasinfo.appspot.com
Разгледайте оценки и мнения за кварталите на големи градове по света: cityareasinfo.appspot.com