Моля, изберете населено място
Добавете информация за обект в квартала или селото Ви
Сравнете квартали или села

Коментари и форум на квартала или селотоКвартал Средна оценка Брой оценки Местоположение Паркове, зеленина Сигурност Транспорт Инфраструктура Училища, детски градини Сграден фонд Магазини, заведения Забавления и спорт Развитие и перспективи
Тракия4.74594.864.514.664.794.715.154.555.254.254.66
Въведени мнения от потребителите:

Тракия

nay qkiq

Тракия

Много турци

Тракия

Изключително лоши пътни настилки. Не навсякъде има детски площадки. Няма магазини за обувки и детски дрехи. Има малко автобуси. Но като цяло е спокоен и хубав квартал, с хубави хора.

Тракия

В кв. Тракия, в който живея, няма осветление. Пред блоковете играят деца, хора работят до късно, прибират се по тъмно, но крушка- НЯМА! Тъмно е, никой не знае зад кой ъгъл кой го дебне... една съседка така я пребиха и то пред входа, защото Е ТЪМНО И НЕ МОЖЕШ ДА ВИДИШ НИЩО, ДОРИ И ТОЗИ, КОЙТО ТЕ ПРЕБИВА!!!! Детските площадки са изпотрошени, клошари спят по пейките. Люлки, пързалки и прочие не са обезопасени. В квартала, КАКТО И В ЦЕЛИЯ ГРАД няма достатъчно кошчета за отпадъци! Всеки си хвърля отпадъчните опаковки където му падне. Спирките, отново не само в квартала, а и в целия град, не са подходящи- тъй като автобусите идват много рядко и то не по разписание, хората са принудени да чакат с часове дори и то къде- под измислена спирка, на която дори няма разписание, стъклена (което веднага навежда на мисълта, че в този вандалски град, свят или каквото и да е, няма как да остане здрава стъклария..), което означава, че е студено. навява сняг отвсякъде, вали дъжд, хората сядат на ЖЕЛЯЗО, не може да се облегне никой, защото и облегалките явно не са предвидени да бъдат облегалки. Лятото няма къде да се скриеш от слънцето, поради простата причина, че, пак повтарям, СПИРКАТА Е СТЪКЛЕНА => ПРОЗРАЧНА. Тези хора, на които им се ПЛАЩА за да чистят улиците, очевидно не го правят (ясно е, че никой не пази). Много още неща мога да кажа.

Тракия

Зверски

Тракия

semt bizim aşk bizim !

Тракия

Бай Данчо

Тракия

Там станах футболист

Тракия

Красота

Тракия

Оживне квартал е .не е зле.

Тракия

Кв. Тракия

Тракия

Тих,спокоен с всички удобства ( ясли,градини,училища,площадки,магазини,поща и т.н)

Тракия

Най-добрият квартал за живеене!

Тракия

Тракия е най-добрият квартал, заради самите хора

Тракия

Малките улички са в много лошо състояние. Същото е с осветлението. Транспортът от време на време. Но е тихо, спокойно място за живеене.

Тракия

Добро


Обекти в квартала или селото:
Добавете информация за обект в квартала Ви

Ново! Вижте подробна класация за всички марки и модели автомобили и мотори!

Класация на марките и модели МПС-та
Най-коментирани училища в град ШуменРазгледайте оценки и мнения за кварталите на Лондон: londonareasinfo.appspot.com
Разгледайте оценки и мнения за кварталите на големи градове по света: cityareasinfo.appspot.com