Моля, изберете населено място
Добавете информация за обект в квартала или селото Ви
Сравнете квартали или села

Коментари и форум на квартала или селотоКвартал Средна оценка Брой оценки Местоположение Паркове, зеленина Сигурност Транспорт Инфраструктура Училища, детски градини Сграден фонд Магазини, заведения Забавления и спорт Развитие и перспективи
Студентски град4.361934.553.833.634.613.884.053.935.675.164.31
Въведени мнения от потребителите:

Студентски град

Най-хубавият квартал на София!

Студентски град

Студентски си е студентски, за него две еднакви мнения няма. Но най-голямата заблуда е, че в Студентски сигурността не е на ниво. Я помислете, къде е по-вероятно да стане нощем престъпление - в Красно село, където всички спят, или в Студентски, където има хора по улиците по всяко време на денонощието?

Студентски град

Много добър квартал.

Студентски град

Приятен квартал за изживяване на студентските години

Студентски град

Нямаше да е излишна метростанция в квартала, предвид броя и нуждите на населението му. Иначе мисля, че е подходящо място за живеене на млади хора сред техни връсници :)

Студентски град

Не е лош, стига да не ви пречи шума.

Студентски град

Никога повече

Студентски град

Много работа има по него още да се върши

Студентски град

Не е най-подходящо място за възрастни хора и хора, които обичат спокойствието.

Студентски град

Всеки млад човек трябва да поживее тук известно време.

Студентски град

Кварталът предлага широка гама от услуги. Местоположението му е добро. Има нужда от преасфалтиране на някои улици и ремонт на студентските общежития.

Студентски град

Пренаселен. Чудя се как има хора, които не са студенти и успяват да живеят там с малки деца. Автобусите са претъпкани, далеч е от центъра. Има всичко необходимо, за да не се налага да излизаш от него - болници, филиали на всички съществени учреждения, големи магазини, заведения и спортни зали. Паркирането не е невъзможно, а сигурността, предвид оживеността му, е сравнително добра, главно защото дори през нощта улиците не са пусти. Все пак е подходящ само за студенти, склонни да пожертват спокойствието си за няколко години. Най-големият му плюс са много редовният транспорт и фактът, че наистина можеш да си купиш всичко от там и то не на високи цени.

Студентски град

има много курви обаче ти трябват много пари. Хубавото е че за втория път ти правят промоция 10% без бакшиша и такситата. Ако спестиш от презервативи ги даваш за антибиотици. Трябва ти гараж за колата. Във фитнесите ходят много хора и не стават за трениране. бла бла бла ...

Студентски град

Лиспват само метро и повече паркове...

Студентски град

Мизерията по улиците когато завали или се топи сняг е невероятна, толкова кал и реки няма и по полето. Всичко друго е поносимо и отчасти приятно.

Студентски град

За студенти долу-горе става, но не бих живял тук, определено не е спокоен квартал.

Студентски град

Скоро няма да остане място къде да се върви, поради постоянните строежи на кооперации, магазини и заведения.. става като Чайна таун.

Студентски град

За млади хора, които имат желание за купон - идеално място. Живял съм 4 години и ако сега стана студент пак там бих живял. За живеене обаче на хора, които вече са минали студентските години - не си заслужава - шум, мръсотия, малко зелени площи.

Студентски град

Студентско пропаднало село по-скоро.Инфраструктурата е ужасна,живущите са първобитни, соцпанелната обстановка тягостна, мръсотия, множество бездомни кучета.Положението е меко казано трагично.

Студентски град

Пълна мизерия !!!

Студентски град

Най-хубавите години от живота ми минаха там...

Студентски град

Има много възможности за спорт и забавления, нощен живот, храна 24/7, има много и млади хора; Улиците са доста кални, но транспортът дава възможност за лесно достигане до центъра и Младост

Студентски град

Има перспектива и място да се развие като по-приятен квартал за живеене.

Студентски град

Хубав, спокоен и осигуряващ всички начални нужди на човек, който идва да живее в нов град (студенти). Има своите недостатъци, както всеки друг квартал, но като цяло мисля, че някои хора преувеличават с това колко е зле положението.

Студентски град

Харесвам Студентски град, защото съм заобиколена от много млади хора около себе си. Не харесвам Студентски град поради глупостта на администрациите, с които се сблъсквам там. Но въпреки това в момента се радвам, че съм там. :)

Студентски град

Квартал за млади хора. Името не е случайно.

Студентски град

Много курви има, бая пари изтичат там!

Студентски град

Приличен столичен жилищен комплекс, който по мои наблюдения не е приоритет на Столична община, което се вижда по мръсните му улици, обледенените му тротоари през зимата и злеподдържаните зелени площи, повечето от които са застроени. Много високи цени на жилищата за кв.м. За капак липсата на паркоместа и проекти за изграждане на етажни общински паркинги е може би най-големият проблем в комплекса. Може би единствените плюсове са концентрацията на: денонощни магазини и обекти за хранене, барове и дискотеки.

Студентски град

Good Morning Wellness Enthusiasts! There has never been a better time to take care of your neck pain! Our clinical-grade TENS technology will ensure you have neck relief in as little as 20 minutes. Get Yours: hineck.online Get it Now 50% OFF + Free Shipping! Cheers, Мнения, класация и рейтинг на кварталите в София и обектите в тях

Студентски град

Hey Trim your dog's nails safely from home. Get it while it's still 50% OFF + FREE Shipping Buy here: pawsafer.shop Regards, Vernell Мнения, класация и рейтинг на кварталите в София и обектите в тях


Обекти в квартала или селото:
Добавете информация за обект в квартала Ви

Ново! Вижте подробна класация за всички марки и модели автомобили и мотори!

Класация на марките и модели МПС-та
Най-коментирани училища в град София

Най-коментирани детски градини и ясли в град София

Най-коментирани супермаркети

Разгледайте оценки и мнения за кварталите на Лондон: londonareasinfo.appspot.com
Разгледайте оценки и мнения за кварталите на големи градове по света: cityareasinfo.appspot.com