Моля, изберете населено място
Добавете информация за обект в квартала или селото Ви
Сравнете квартали или села

Коментари и форум на квартала или селотоКвартал Средна оценка Брой оценки Местоположение Паркове, зеленина Сигурност Транспорт Инфраструктура Училища, детски градини Сграден фонд Магазини, заведения Забавления и спорт Развитие и перспективи
Стрелбище5.13375.565.535.05.115.094.714.644.975.25.53
Въведени мнения от потребителите:

Стрелбище

Навсякъде е пренаселено, застроено, прашно и мръсно, но все пак "Стрелбище" си остава хубав квартал. Има парк, училища,детски градини. Транспортът е удобен и относително редовен. Ако си с кола и без гараж гараж, проблем е паркирането

Стрелбище

Трето поколение'' софиянец'' съм и с оглед на работата ми, приятели, непознати и въобще някакви мой наблюдения, смятам че най-добрият квартал е Стрелбище- и то частта с панорама към Южния парк. Успех!

Стрелбище

За мен Стрелбище си остава един от най-приятните квартали на София поради ред качества. Граничното му място е особено добро, имайки предвид, че прави квартала нито скъп за живеене, нито пък го оставя в покрайнините, правейки го труднодостъпен. А пък и Южния парк е винаги наблизо, което е особено голям плюс. Пътищата в квартала не са в добро състояние, но има и нови изключения. Като цяло кварталът е непривлекателен за шофьори, защото е задръстен с коли и няма почти никакви места за паркиране - проблем, който се решава най-добре, ако човек може да си позволи собствен гараж или място, но това не е по джоба на всеки. Същевременно, градският транспорт е ужасно достъпен - трамвай : и 1, автобус 76, 83, 102, 74, тролейбус 2, 9 и 8. А скоро ще има и съвсем близка метростанция. Минус са по-старите сгради, които преобладават, но напоследък има все повече ново строителство. Иначе кварталът има доста добри магазини за плодове и зеленчуци, ужасно много фризьорски салони (даже прекалено много), има ресторанти и кафенета, има голям магазин Фантастико, а наблизо има и Т Маркет. Минус е, че няма някои от другите по-изгодни вериги, но не е фатално, ако човек си прави сметката.

Стрелбище

Стрелбище

Стрелбище

Чудесен, красив, спокоен и нормален квартал в близост до център, изключително комуникативно място откъм транспорт! Има абсолютно всичко от което има нужда човек. Южен парк е в непосредствена близост.

Стрелбище

Сравнително добър квартал за живеене - разположен е недалеч от центъра, близо до Витоша, непосредствено до него се намира Южния парк.

Стрелбище

Прекрасен квартал !

Стрелбище

смятам че най-добрият квартал е Стрелбище

Стрелбище

Няма достатъчно паркоместа, колите паркират по тротоарите и на учицата, което затруднява движението на майки с колички. Улица Нишава няма осветление през тъмната част на денонощието!!! Улиците са в ужасно състояние - неравности, дупки, на места високи бордюри, паркирали коли и други. Моторите по бул. България и бул. Петко Яворов вдигат много шум!

Стрелбище

Един от най-хубавите и млади квартали на София.


Обекти в квартала или селото:
Добавете информация за обект в квартала Ви

Ново! Вижте подробна класация за всички марки и модели автомобили и мотори!

Класация на марките и модели МПС-та
Най-коментирани училища в град София

Най-коментирани детски градини и ясли в град София

Най-коментирани супермаркети

Разгледайте оценки и мнения за кварталите на Лондон: londonareasinfo.appspot.com
Разгледайте оценки и мнения за кварталите на големи градове по света: cityareasinfo.appspot.com