Моля, изберете населено място
Добавете информация за обект в квартала или селото Ви
Сравнете квартали или села

Коментари и форум на квартала или селотоКвартал Средна оценка Брой оценки Местоположение Паркове, зеленина Сигурност Транспорт Инфраструктура Училища, детски градини Сграден фонд Магазини, заведения Забавления и спорт Развитие и перспективи
Симеоново4.12144.384.774.313.083.853.544.384.154.254.5
Въведени мнения от потребителите:

Симеоново

От 7 години живея в Симеоново, на бул. Симеоновоско шосе. Напъвам се да измисля какъв плюс да напиша на този тъй "елитен" квартал. Булевардът е толкова натоварен, че понякога вечер стоя по 5-10 минути, за да мога да пресека. Въздухът изобщо не е чист, поради многото автомобили, да не говорим, че е шумно. Целогодишно вятър. Магазини - граничещи с нулата. На 1 спирка по-нагоре има 2 хранителни, за сметка на това пък 2 спирки надолу няма нито един. Автобус - само един - № 67, който вече 3 години подред го спират за по 3-4 месеца за някакви ремонти и хората блъскат пеша. А завали ли сняг, е, това си е вече истинско приключение. Чисти се само основния булевард, а малките странични улици - всеки сам се оправя, повечето хора сипват сгурия от печките си... А заледи ли се... майко мила! Ако имаш деца, които са малки и трябва да ходят на детска градина или училище, без кола си просто изгубен. За предпочитане колата да е джип (че в тия заледени улици зимата...) Така - ако имаш двор и решиш да засадиш нещо - почвата за нищо не става, пълна е с камъни. Температурата на въздуха целогодишно е по-ниска от тази в София, което за 2-3 месеца през лятото е добре, ама зимата... Та така.

Симеоново

nai propadnaliq kvartal

Симеоново

Хубав квартал с УЖАСНА инфраструктура

Симеоново

Има какво да се желае по отношение на инфраструктурата, както и транспорта. За сметка на това е тих, въздухът е сравнително чист, а близостта с планината го прави незаменим.

Симеоново

Живея в квартал Симеоново от 3 години. Местоположението е доста спорно, но за мен "над смога" и на 10 км от центъра е по скоро позитив. Тъй като квартала е основно с къщи, а Витоша е на минути пеша, едва ли може да има по-виоска оценка за зеленина. Инфраструктурата е зле - разбити улици, липса на централна канализация. Сигурността е средна - има повичен риск от взлом в сравнение с по-добрите квартали, но доста други рискове са по-малки. Транспорта без кола е зле (автобусите са на 40 мин). С кола - зависи докъде. Сградния фонд е трудно да се оцени, тък като всеки си поддържа къщичката, но това е бонус - по-малко зависиш от съседи. Магазини, заведения - квартала е малък, Била + още два магазина работещи до късно, няколко нелоши заведения, три аптеки. Няма денонощни.

Симеоново

Добър квартал за хора, които искат природата да е близо до тях. Много далеч от центъра на София, без кола просто забравете! Лошото е и че в последните години се мутризира. Ако природата е на първо място за вас - добре. Ако ли не - просто забравете!


Обекти в квартала или селото:
Добавете информация за обект в квартала Ви

Ново! Вижте подробна класация за всички марки и модели автомобили и мотори!

Класация на марките и модели МПС-та
Най-коментирани училища в град София

Най-коментирани детски градини и ясли в град София

Най-коментирани супермаркети

Разгледайте оценки и мнения за кварталите на Лондон: londonareasinfo.appspot.com
Разгледайте оценки и мнения за кварталите на големи градове по света: cityareasinfo.appspot.com