Моля, изберете населено място
Добавете информация за обект в квартала или селото Ви
Сравнете квартали или села

Коментари и форум на квартала или селотоКвартал Средна оценка Брой оценки Местоположение Паркове, зеленина Сигурност Транспорт Инфраструктура Училища, детски градини Сграден фонд Магазини, заведения Забавления и спорт Развитие и перспективи
Света Троица4.98375.295.224.695.345.084.714.65.334.694.81
Въведени мнения от потребителите:

Света Троица

Best квартал ever

Света Троица

Много приятен квартал, недалеч от центъра, с удобен транспорт до различни краища на града - метро, трамвай, автобуси, рейсове. Множество магазини, болница. В близост до Западния парк и парк "Света Троица". Все още не прекалено застроен.

Света Троица

Квартал, който е страхотен за семейства. Лошото е, че е близо до цигански махали, ама то в София кой квартал не е...

Света Троица

Плюсовете - удобен транспорт, близка метро станция, автобуси 11, 85, 309, 310, тролей 6 и 7; близо е до центъра; зелени междублокови пространства, паркове и близост до Западен парк; близост на много училища и на детска градина (забелязвала съм само една, но може и да са повече); наличие на големите вериги магазини Била, Кауфланд, Лидл, Фантастико, както и на почти всички банки; близост на ветеринарни клиники и зоомагазини; близост на кино Арена и сравнително близо Мега Мол; хората не са конфликтни, но типично студени за София; нормални цени на наемите. Минуси - ужасно осветен квартал, в по-голямата си част неосветен (за мен най-големия минус); доста мръсно, ниска степен на сигурност. Като цяло ми харесва!

Света Троица

Страхотен квартал, много тих и спокоен, няма силно шумни нощни заведения, но пък има страхотни малки ресторантчета, има достъп до метро и всякакъв транспорт, в рамките на 5-10 минути пеш има Кауфланд, ЛИДЛ, Фантастико и Билла, както и аптеки, денонощна храна, и тъй нататък - всичко, от което се нуждае човек !

Света Троица

Страхотен квартал тих,спокоен,зелен...

Света Троица

комуникативно положение ( в близост има спирки на трамвай, тролей, рейсове и метро ) с много зелена площ. В близост има детски градини и училища. Заведенията и местата където може да се хапне също не са малко.

Света Троица

Добро местоположение и сравнително изолиран от ромските квартали наоколо. Зимата обаче не се диша, вечер трябва да се внимава с наркоманите. Също така кварталът е от най-депресиращите в София.


Обекти в квартала или селото:
Добавете информация за обект в квартала Ви

Ново! Вижте подробна класация за всички марки и модели автомобили и мотори!

Класация на марките и модели МПС-та
Най-коментирани училища в град София

Най-коментирани детски градини и ясли в град София

Най-коментирани супермаркети

Разгледайте оценки и мнения за кварталите на Лондон: londonareasinfo.appspot.com
Разгледайте оценки и мнения за кварталите на големи градове по света: cityareasinfo.appspot.com