Моля, изберете населено място
Добавете информация за обект в квартала или селото Ви
Сравнете квартали или села

Коментари и форум на квартала или селотоКвартал Средна оценка Брой оценки Местоположение Паркове, зеленина Сигурност Транспорт Инфраструктура Училища, детски градини Сграден фонд Магазини, заведения Забавления и спорт Развитие и перспективи
Редута4.93585.465.485.274.324.374.845.25.024.54.79
Въведени мнения от потребителите:

Редута

Най-големият минус на Редута според мен са кацащите самолети. Има хора, които твърдят, че не се чуват, но докато съм живяла там се чуваха яко, особено по малките часове. Иначе съм живяла в Г.М. и срещу Първо районно (на втора линия спрямо булеварда, в посока Редута) - хубав район, но паркоместата бяха кът. Тогава трамваите бяха със старите релси, като минаваха и чашите на масата трепереха. Сега ги смениха и казват, че вече нито се чуват, нито има такива вибрации. Свекърва ми живее срещу зала Универсиада - също няма места за паркиране, а булеварда вече е Синя зона, трябва да се буташ по уличките... Няма пълно щастие. Като основен минус виждам отдалечеността от метрото.

Редута

Редута си ми харесва отвсякъде :)

Редута

Да се осигури повече линии на градския транспорт. Към момента той е недостъпен.

Редута

Уютен и много спокоен квартал. В близост до центъра, но в същото време достатъчно обособен като малко симпатично градче с къщи и приятно млади съседи. Парка Гео Милев, Академик са страхотни за разходка.

Редута

Уютен и много спокоен квартал. В близост до центъра, но в същото време достатъчно обособен като малко симпатично градче с къщи и приятно млади съседи. Парка Гео Милев, Академик са страхотни за разходка.

Редута

Много спокоен квартал. Не е пренаселен, сградите са предимно къщи, има достатъчно паркове и магазини. Тих е, няма интензивен трафик. Огромният му минус е инфраструктурата - всички улици са разбити и неподдържани, а да минаваш по тях с детска количка си е приключение. Транспортът е ограничен, но много редовен, така че дори и с прекачванията повечето неща в София са на не повече от половин час път. Разбира се, паркирането е близо до невъзможното, но кварталът е безопасен, живеят предимно по-възрастни хора. Има поне 3-4 детски градини и доста от училищата са наблизо. Изобщо - за две години живеене тук лично аз не съм имала проблеми в нито едно отношение. Предвид факта, че е в широкия център, положението е повече от добро.

Редута

тих и зелен, в непосредствена близост до центъра... има мол наблизо и няколко парка... също самите улици са доста зелени. Но за да не му викат Бейрута трябва да се пооправят малко уличките че има разни трапове .. тук-таме

Редута

Приятен, зелен квартал, близо до центъра. С удобен транспорт до Орлов мост, НДК, Плиска. Лоша инфраструктура. Разнообразни магазини и заведения, включително мол Сердика.

Редута

Редута е спокоен квартал, изключително подходящ за отглеждане на малки деца.

Редута

Невероятен квартал

Редута

Хубав и спокоен квартал, с подреден парк. Тротоарите обаче са зле, част от улиците също. Много наблизо до центъра, но същевременно е скрит от шума на големия град.

Редута

Няма по-лош квартал,с разбити улици в Сф от ''Редута''. Сборище на кучета-бездомни и домашни,липса на места за паркиране,разбити тротоари,само един автобус градски,фекалии на кучета по улиците.

Редута

Уреден и удобен, в близост до няколко патка и центъра.

Редута

Лоша инфраструктура, на места липсват тротоари, а където има са паркирани автомобили. Липсват и пешеходни пътеки, в целият квартал има 4 обозначени. Има и много бездомни кучета и котки, наакан е целия квартал.

Редута

Спокоен и тих квартал, с хубав парк! Като цяло оценките ми са положителни, с изключение на състоянието на улиците и на тротоарите (или по-скоро това което е останало от тях.) Всъщност, майките с колички се движат по улиците, защото тротоарите за колички са невъзможни! Добре че по улиците няма много движение!

Редута

Прекрасна локация, ако се придвижваш с автомобил. Инфраструктурата е изоставена.

Редута

Бързо развиващ се квартал с паркове, градини, стадион, спортна зала, заведения. За съжаление, както навсякъде се презастроява. Почти не останаха къщи, улиците отесняха от паркирали коли, постоянното присъствие на строителна техника разбива асфалта и замърсява въздуха. Новодомците не пазят чистота, хвърлят боклуци навсякъде и никой не спазва правила. Беше спокойно и тихо преди 30 години. Имаше 6 блока. Останалото бяха къщи. Сега е ужас. Жалко за квартала.


Обекти в квартала или селото:
Добавете информация за обект в квартала Ви

Ново! Вижте подробна класация за всички марки и модели автомобили и мотори!

Класация на марките и модели МПС-та
Най-коментирани училища в град София

Най-коментирани детски градини и ясли в град София

Най-коментирани супермаркети

Разгледайте оценки и мнения за кварталите на Лондон: londonareasinfo.appspot.com
Разгледайте оценки и мнения за кварталите на големи градове по света: cityareasinfo.appspot.com