Моля, изберете населено място
Добавете информация за обект в квартала или селото Ви
Сравнете квартали или села

Коментари и форум на квартала или селотоКвартал Средна оценка Брой оценки Местоположение Паркове, зеленина Сигурност Транспорт Инфраструктура Училища, детски градини Сграден фонд Магазини, заведения Забавления и спорт Развитие и перспективи
Овча купел 23.86124.093.273.554.274.184.184.274.183.133.5
Въведени мнения от потребителите:

Овча купел 2

Спокоен приятен квартал

Овча купел 2

Овча Купел 2 е може би най-западащият квартал в София. Мръсотия, дупки, изпочупени бетонни(!) тротоари и стълби към блоковете, липса на градинки, дървета, заведения, че даже и магазини. Всичко е осрано от домашни и улични кучета. Адски нередовен и неудобен градски траспорт - винаги си на две превозни средства от където и да е. Има един Т-маркет и като го затвориха за ремонт за 3 месеца народи влачи торби от на майната си, че няма от къде да си напазуваш иначе. Няма хубави заведения, кафенета и т.н. Забравено от общината място. Не мога да разбера защо изобщо има "Кмет на Овча Купел" след като се допуска подобно нещо. От година на година става все по-зле. Ако имаше оценка по-ниска от 2 щях да я дам за всичко. Единствено за местоположение давам 5 тъй като въздухът е чист и е почти до Витоша.

Овча купел 2

Нищо не е наред в този квартал.За 27 години нищо не се построи, нищо не се обнови.Не си записах последователността на категориите, но категорично заявявам, че и тези оценки са завишени. Улиците са в критично състояние.Ул.Обиколна или както сега се казва ул.Линкълн е асфалтирана за последен път преди повече от 25 години.Автобусният транспорт е плачевен.Ако тръгнете към центъра, вземете си отпуск, защото отиване и връщане ще ви отнеме цял ден.Категория "Сигурност" е повече от утопия.Близостта на кв."Факултета" е превърнала квартала в място за циганска социализация.Няма къде да поседнеш, да изпиеш едно кафе или да се разходиш на спокойствие.Има 2 магазина на големите вериги, и то на границата с Овча купел 1, а третият е толкова далече, че бих го причислила към друг квартал.В квартала няма нито едно ресторантче, нито една пицария, нито едно кафене.Определям кварталът като "спалня".


Обекти в квартала или селото:
Добавете информация за обект в квартала Ви

Ново! Вижте подробна класация за всички марки и модели автомобили и мотори!

Класация на марките и модели МПС-та
Най-коментирани училища в град София

Най-коментирани детски градини и ясли в град София

Най-коментирани супермаркети

Разгледайте оценки и мнения за кварталите на Лондон: londonareasinfo.appspot.com
Разгледайте оценки и мнения за кварталите на големи градове по света: cityareasinfo.appspot.com