Моля, изберете населено място
Добавете информация за обект в квартала или селото Ви
Сравнете квартали или села

Коментари и форум на квартала или селотоКвартал Средна оценка Брой оценки Местоположение Паркове, зеленина Сигурност Транспорт Инфраструктура Училища, детски градини Сграден фонд Магазини, заведения Забавления и спорт Развитие и перспективи
Оборище4.92265.545.154.775.124.884.814.924.584.824.58
Въведени мнения от потребителите:

Оборище

Централна локация, но прекалено много стари сгради.

Оборище

Красив, тих и спокоен.

Оборище

Прекрасно място за живеене

Оборище

За мен в центъра си е най-хубаво, улиците нямат дупки, защото са павирани от едно време, чистят се редовно, къщите са стари и аристократични с високи тавани и общо взето няма новодошли софиянци, които са си взели от провинцията и музикалните предпочитания...Перфектно е за паркиране, защото е зелена зона и винаги има свободни места, има навсякъде зеленина. Минуса е че полицията не си върши работата, може да се помисли за разширение на видеонаблюдението.

Оборище

Много тихо и спокойно

Оборище

Приятно и сравнително зелено място в близост до центъра на София. Сериозни трудности обаче при паркиране, няма и много магазини. Транспортът също не е идеален, макар че зависи и къде точно живееш.

Оборище

Комуникативен, интелигентен, осъвременен, спокоен, има непрекъснато полицейско присъствие. Има два парка, доста детски площадки, места за отдих и търговски обекти. Все повече млади хора живеят и работят в квартала. Чудесно и удобнто място за живеене!

Оборище

Hey there CAREDOGBEST™ - Personalized Dog Harness. All sizes from XS to XXL. Easy ON/OFF in just 2 seconds. LIFETIME WARRANTY. Click here: caredogbest.online Kind Regards, Мнения, класация и рейтинг на кварталите в София и обектите в тях


Обекти в квартала или селото:
Добавете информация за обект в квартала Ви

Ново! Вижте подробна класация за всички марки и модели автомобили и мотори!

Класация на марките и модели МПС-та
Най-коментирани училища в град София

Най-коментирани детски градини и ясли в град София

Най-коментирани супермаркети

Разгледайте оценки и мнения за кварталите на Лондон: londonareasinfo.appspot.com
Разгледайте оценки и мнения за кварталите на големи градове по света: cityareasinfo.appspot.com