Моля, изберете населено място
Добавете информация за обект в квартала или селото Ви
Сравнете квартали или села

Коментари и форум на квартала или селотоКвартал Средна оценка Брой оценки Местоположение Паркове, зеленина Сигурност Транспорт Инфраструктура Училища, детски градини Сграден фонд Магазини, заведения Забавления и спорт Развитие и перспективи
Мусагеница4.92255.284.884.965.584.754.784.714.634.335.33
Въведени мнения от потребителите:

Мусагеница

Най-добрият квартал

Мусагеница

Бива, има зеленина и най-вече с метрото е близо до всичко!

Мусагеница

Мусагеница - Почти изцяло панелно и ЕПК строителство. Стара тухла е само блокът на полицията, където цените са меко казано космически. Новите кооперации са или забутани между панелните блокове и слънце не ги лови, или са по протежение на свлачищата около дерето на парк "Въртопа". До самият пазар строят също, но там е също доста шумно и прашно. За тези до самото метро не ми се коментира - там то е надземно и шумът от мотристите е доста силен през 18 часа от денонощието. проблеми с паркирането почти няма, но се паркира само на открито в междублоковите пространства.

Мусагеница

Мусагеница е затворен квартал, но има супер бърза комуникация с центъра, поради Цариградско шосе с което граничи. От друга страна в квартала се влиза само през две места, откъм ГМ. Димитров - входа на следствието и от горния край, където граничи със студентски град и шосето което го свързва с Младост. Повечето собственици са стари номенклатурчици, което важи и за Дианабад, но да не забравяме лошата пряка връзка на последния с центъра. След 24.00ч. квартала е супер спокоен и тих, с изключение на малка врява от пияниците , които се събират на пазарчето и младежите които вдигат джабала лятно време в двора на 8-мо и 55-то СОУ.

Мусагеница

Сравнително тих и спокоен квартал, с много междублокови пространства под формата на паркчета с детски площадки.

Мусагеница

Много комуникативен квартал.Частта,която е от към булевард Г.М Димитров е супер,защото автобус 280 минава на всеки 10-12мин, макс.Има много хранителни магазини като Рекорд, Т маркет,но има само едно малко по-хубаво заведение за хранене и пийване на бира и бих го нарекал "квартално" а не "гъзарско", но е доста хубаво. Младите хора са по-малко,но пък квартала е много много спокоен и има парк пред почти всеки блок!

Мусагеница

Все още един от най-хубавите и зелени квартали в София, дано не го съсипят.


Обекти в квартала или селото:
Добавете информация за обект в квартала Ви

Ново! Вижте подробна класация за всички марки и модели автомобили и мотори!

Класация на марките и модели МПС-та
Най-коментирани училища в град София

Най-коментирани детски градини и ясли в град София

Най-коментирани супермаркети

Разгледайте оценки и мнения за кварталите на Лондон: londonareasinfo.appspot.com
Разгледайте оценки и мнения за кварталите на големи градове по света: cityareasinfo.appspot.com