Моля, изберете населено място
Добавете информация за обект в квартала или селото Ви
Сравнете квартали или села

Коментари и форум на квартала или селотоКвартал Средна оценка Брой оценки Местоположение Паркове, зеленина Сигурност Транспорт Инфраструктура Училища, детски градини Сграден фонд Магазини, заведения Забавления и спорт Развитие и перспективи
Люлин 104.95385.535.244.415.555.04.874.685.214.634.38
Въведени мнения от потребителите:

Люлин 10

Идеален квартал

Люлин 10

В Л10 междублоковите улици и пространства не се поддържат, или се поддържат на индивидуален принцип от живущите в блоковете. Липсват паркинги, а безразборното паркиране на се контролира. Някои кофи за боклук са разположени на места далеч от хора и магазини; около кофите винаги има боклуци и почистващите фирми рядко събират изпадалите боклуци. Тротоарите на много места са непроходими, или просто несъществуващи. Търговци своеволничат като паркират товарни коли на тротоари или на платното, или заграждат тротоари със стоки, маси и столове.

Люлин 10

Единствения проблем на квартала е сигурността. Не е рядкост да намериш автомобила си с някакво поражение на сутринта. Всичко друго е чудесно, имаме парк, удобен градски транспорт и инфраструктура.

Люлин 10

Най-добрия

Люлин 10

Всичко си има.Много комуникативен и развит.

Люлин 10

Добър квартал, но има още какво да се направи, като например- почистване,почистване, почистване и подръжка на пътищата,парко- местата и детските площадки. Също така и паркинги за колите.

Люлин 10

Кварталът е супер като цяло, с изключение на хората, живеещи в него. Не може във всеки ход да има по 15 селянина, натъпкани в едно жилище, които имат 5 коли с обща стойност 4000 лв., и които запушват всички, правят се на интересни, като че ли нещо им принадлежи; преди много години (когато се нанесохме) ни хвърлиха паве в задния прозорец на колата същите тези; или други, хвърлящи си боклуците директно през прозореца - защото и това го има.

Люлин 10

На пъпа на София сме

Люлин 10

Люлин е най-красивият, живописен и невероятен за живеене квартал. Всичко е близко до Люлин и дори болниците са много на ниво. Близко е то северната тангента, затова като се прибирам в провинцията мога да си пътувам бързо. Много ми харесва и не бих живяла в друг квартал. Децата ми също са много доволни и до момента са имали само 1 лек инцидент на улицата, защото някакви цигани ги замеряха с жълти павета от центъра. Но то така е в центъра, ужас е. Затова сме си в Люлин - предпочитам да пътувам до работа дълго отколкото да ме е страх да живея в този център. Много по ми харесва от предишните ми квартали (Бъкстон, Лозенец и Драгалевци).

Люлин 10

От останалите части на Люлин е най- добре, най- спокоен и безопасен. Западен парк е бонус. Но все още е неподдържан и мръсен квартал, понякога има инициативи от родители за обновяване на задблоковите пространства, което е супер. Единственото училище, което се води в 10ти е 37мо, има добри учители, но неприятна атмосфера от страна на децата, за предпочитане е 40то в 9ти микрорайон.

Люлин 10

Уникален


Обекти в квартала или селото:
Добавете информация за обект в квартала Ви

Ново! Вижте подробна класация за всички марки и модели автомобили и мотори!

Класация на марките и модели МПС-та
Най-коментирани училища в град София

Най-коментирани детски градини и ясли в град София

Най-коментирани супермаркети

Разгледайте оценки и мнения за кварталите на Лондон: londonareasinfo.appspot.com
Разгледайте оценки и мнения за кварталите на големи градове по света: cityareasinfo.appspot.com