Моля, изберете населено място
Добавете информация за обект в квартала или селото Ви
Сравнете квартали или села

Коментари и форум на квартала или селотоКвартал Средна оценка Брой оценки Местоположение Паркове, зеленина Сигурност Транспорт Инфраструктура Училища, детски градини Сграден фонд Магазини, заведения Забавления и спорт Развитие и перспективи
Левски4.0144.553.63.74.24.03.74.04.14.04.13
Въведени мнения от потребителите:

Левски

Презастроен, иначе бива.

Левски

Презастроен, липса на места за паркиране и асфалтирани улици.

Левски

Кв. Левски е добър квартал за живеене. За да бъде с показатели мн.добър или отличен трябва да се ремонтира инфраструктурата, да се ограничи презастрояването и градският транспорт да има повече спирки и линии из квартала. Например там където живея , най-близката спирка е на 500 м.

Левски

Улиците в междублоковите пространства са в ужасно състояние.Пред бл.3 на ул." П.Райчев" като завали, става река, не може да се премине от единия на другия край. Листата в канала са непочистени, при първия дъжд ще се затлачат каналите.

Левски

добро 4

Левски

Това е кварталът забравен от Община Варна!

Левски

Добро

Левски

Презастроено,разбити улици, почти без зеленина и липса на паркоместа.

Левски

Няма достатъчно места за паркиране. Почти неподържани тротоари, както и винаги с напаркирали си коли. С бебешката количка е същинско приключение.

Левски

Сравнително добър за живеене.

Левски

Прекрасно място за живеене!

Левски

Мнението ми е че улиците в квартала не са асвалтирани на много места и има проблем с колите на техничессия

Левски

Има нужда от повече зеленина .. :–)

Левски

Най-тихия и спокоен квартал на Варна , без цигани.

Левски

Добър за живеене, но често спира водата и улиците са за ремонт.

Левски

Красив квартал

Левски

Левски е презастроен, както признават и от Кметството и от Общината.Зеленината в квартала остава все по-малко.Улиците се в безобразно състояние, заради непрекъснатите строежи.Мръсотията и праха, както и жегата през лятото са страшни.Нищо общо с квартала, който беше преди 20 години.Тъжната истина е,че администрацията унищожи един хубав квартал с множество нови кооперации, построени една до друга, без никаква зеленина.

Левски

Само липсата на паркоместа и огромните дупки на малките улици са проблем в квартала.

Левски

С много добро местоположение и уреден градски транспорт, изключително застроен, все по-малко зелени площи, все по-малко места за разходки и почивки. Жалко, че развалиха хубавия квартал

Левски

Презастроен, особено Базар Левски- до ОМВ. Строителя Дилов с благословията на община та- Район Приморски взе и въздуха на хората- строи уж на 5 етажа, а вдига още 2-3 тавански етажа с капандури- за смях ли да го гледаш или за скръб- вижте юга на ж.бл.14 на ул. "Явор"- а няма и паркинги и колите спират на хората от блока в терасите. Срамота за общинарите! А сега и от двете страни на бл.14 ще прекарат улица-Честито!

Левски

Приятен квартал, на който му липсват каси за заплащане на комунални и мобилни услуги, тротоари и съоражения за спорт. Съгражданите в квартала, не обичат да паркират автомобилите си в собствените гаражи, тъй като са превърнати в "магазини", квартири и прочее, а други просто ги мързи. Също така, никой не поддържа адекватно междублоковото си пространство и чистотата там. Тротоарите са кът. Местата за паркинг са кални полета. GG & HF

Левски

Презастроен, изключително неподдържани вътрешни улици

Левски

Хубав квартал, но презастроен, крещяща нужда от рехабилитация на уличните платна...Околовръстното улеснява придвижването из целия град!

Левски

Кварталът е един от най-добрите в града. Живял съм в два квартала в града, учил съм в още два и го казвам на база останали впечатления.

Левски

Добро и перспектвно местоположение. Липсват зелени площи и спортни площадки. Масово се паркира по тротоарите. По ул. Студентска на практика няма тротоари, т.к. са се превърнали в паркинг. Тотално отсъствие на органите за опазване на обществения ред. Много насилие през нощта заради дискотеките и студентите

Левски

Квартал в който е спокойно, има много места за забавления както за деца така и за по възрастни! Има както доста училища в огромна близост до сградите така и болници. Стадион както така и много детски площадки. Кварталът се поддържа чист! Транспорт с който имаш бърз достъп до златни пясъци, близките плажни курорти и до центъра на Варна. Според мен един от най добрите квартали за живеене във Варна.

Левски

Един много добър квартал. Съвсем леко отдалечен от централната част. С училища и детски градини. С добри магазини. И сравнително близък до Морската градина.

Левски

От повече и по-поддържана зеленина има нужда. Догодина може да се организираме по блоковете да си засаждаме дръвчета и цветя както в чайка имаше инициатива :). Паркоместата също са недостатъчни.

Левски

Много е хубав, но има какво още да се желае

Левски

Чудесно местоположение,но доста изоставен квартал!

Левски

Супер

Левски

Добър квартал. Има избор на детски градини и училища. Транспорта е добре уреден. Няма достатъчно места за паркиране и всички малки къщи се превръщат в 4-5 етажни блокове.

Левски

Квартала ни се превърна в диво село през последните 6-7 години

Левски

Хубав квартал но има много малко парко-места , пред блока ми е същинска война. Докато някой излези няма и 2 мин и някой му взима мястото.

Левски

За съжаление прекалено застроен. Почти няма възможност с детска количка да преминеш през подлез от едната страна на булеварда до другата... Няма и пълно обслужване на линии от градския транспорт.

Левски

Един от най-добрите квартали на Варна. Само на 6-7 минути от центъра, плажа, моловете... Добро строителство, има доста нови блокове, много детски градини, тук са и 2 от университетите. Много магазини и заведения, и много млади хора, тъй като е студентският квартал на Варна.

Левски

Презастроиха хубавия квартал и липса места за паркиране.


Обекти в квартала или селото:
Добавете информация за обект в квартала Ви

Ново! Вижте подробна класация за всички марки и модели автомобили и мотори!

Класация на марките и модели МПС-таРазгледайте оценки и мнения за кварталите на Лондон: londonareasinfo.appspot.com
Разгледайте оценки и мнения за кварталите на големи градове по света: cityareasinfo.appspot.com