Моля, изберете населено място
Добавете информация за обект в квартала или селото Ви
Сравнете квартали или села

Коментари и форум на квартала или селотоКвартал Средна оценка Брой оценки Местоположение Паркове, зеленина Сигурност Транспорт Инфраструктура Училища, детски градини Сграден фонд Магазини, заведения Забавления и спорт Развитие и перспективи
Лагера4.75275.385.194.544.854.544.734.624.654.334.67
Въведени мнения от потребителите:

Лагера

Във вътрешността на квартала има повече зеленина и е доста тихо. В жк “Лагера” вътрешните улици са тесни и разбити Основното застрояване на комплекса е започнало преди повече от половин век и затова градоустройството в много отношения не отговяря на съвременните изисквания. Един от най-големите недостатъци е лошата комуникативност на квартала. От него с автомобил може да се излезе само от 3 места. Един от изходите е на кръстовището на бул. “Цар Борис III” с ул. “Мъглен”, вторият на пресечката на същия булевард с бул. “Акад. Иван Гешов” е третият през ул. “Житница”.В комплекса има голямо разнообразие от жилища Преобладават панелните блокове - с външни и вътрешни балкони. Има и ЕПК-та, които са повече в източния край на комплекса. В западния преобладават новите кооперации, построени през последните години на на мястото на малки къщи с дворчета. Тук обаче междублоковите пространства са малки и често новодомците си гледат едва ли не един друг в чинията. В средната зона на комплекса има повече стари тухлени кооперации, строени през 50-те години на миналия век. Апартаментите в тях са с най-добро разпределение на жилищната площ. Те са и едни от най-предпочитаните имоти от клиенти, решили да си купят дом в тази част на българската столица.

Лагера

Изключително тих и приятен квартал, който се намира в близост до центъра на столицата.

Лагера

откраднаха ни два автомобила от тоЗи квартал, никаква сигурност въпреки че патрулират често полицаи

Лагера

Лагера, е спокойно място, в близост и около него има достатъчно паркове и градинки, има доста магазини, а трамвай 5 те откарва в центъра директно!:)

Лагера

Супер място, вече и близо до съдебна сграда!

Лагера

Родом съм от Центъра, реших да живея в Лагера докато си отгледам децата защото: 1. В зелено и тихо 2. Близо е до центъра 3. Просторно е между малките блокчета в началото на квартала. По нагоре е гъсто и без въздух... 4. Трудно се излиза от квартала, но пък има големи ключови артерии към различни посоки на града. Няма много място за паркиране и много улуци са двупосочни - това е проблем навсякъде почти.

Лагера

Изключително спокоен квартал, в близост до почти всяка точка на София, с удобен транспорт. Проблемът му е улиците и в частност дупките по тях, както и прекомерното строителство. В "Лагера" живеят доста млади хора, амбицирани към промяна и усъвършенстване на квартала със собствени средства, така че той да е по-благоприятен за хората :)

Лагера

Квартал, който има всичко, от което някой се нуждае.

Лагера

Доста зле е кварталът, повечето жители са над 50 годинишна възраст. Удобен транспорт само трамвай 5 и 4.


Обекти в квартала или селото:
Добавете информация за обект в квартала Ви

Ново! Вижте подробна класация за всички марки и модели автомобили и мотори!

Класация на марките и модели МПС-та
Най-коментирани училища в град София

Най-коментирани детски градини и ясли в град София

Най-коментирани супермаркети

Разгледайте оценки и мнения за кварталите на Лондон: londonareasinfo.appspot.com
Разгледайте оценки и мнения за кварталите на големи градове по света: cityareasinfo.appspot.com