Моля, изберете населено място
Добавете информация за обект в квартала или селото Ви
Сравнете квартали или села

Коментари и форум на квартала или селотоКвартал Средна оценка Брой оценки Местоположение Паркове, зеленина Сигурност Транспорт Инфраструктура Училища, детски градини Сграден фонд Магазини, заведения Забавления и спорт Развитие и перспективи
Колхозен Пазар0.000.00.00.00.00.00.00.00.00.00.0
Въведени мнения от потребителите:

Колхозен Пазар

Отвратително място за паркиране ...

Колхозен Пазар

Гъсто населен, но удобен- в близост до центъра и институциите, много добра възможност за пазаруване . Нужно е подобряване на състоянието на улиците и чистотата. Няма места за паркиране и са заети тротоарите. Не е много озеленен.

Колхозен Пазар

Централен район.Удобен за живеене, поради близостта си до централната градска част, повечето институции, централни училища, школи, магазини.

Колхозен Пазар

Освен с локация, кварталът с нищо не може да се похвали. Разбита инфраструктура, малко зелени площи, с все повече цигани.

Колхозен Пазар

Близо е до Центъра и има добри транспортни връзки

Колхозен Пазар

Незабавно ограничаване строежа на нови кооперации, чрез лимитиране на височинността, както и обръщане на специално внимание на местата за паркиране на автомобили.

Колхозен Пазар

Като изключим липсата на паркоместа и шума от пазара, всичко е наред

Колхозен Пазар

Оценката ми за кварал -колхозен пазар е 2т заради, тротоарите - състоянието им е критично,пешеходните пътеки където на повечето места липсват, няма тревна площ, улиците са в ужасно сътояние, особено една от главните - ул.Кап.Райчо Николов, спирането по тротоарите пречи за предвижването на пешеходците,да не споменавам,че е невъзможно за хората с увреждания.Мисл, че кмета трябва да обърне малко повече внимание на кварталите,защото са в ужасно състояние!!!!!!

Колхозен Пазар

Живея на ул Доспат.Никаква зеленина, място за спорт или за паркиране.Един магазин хранителен в близост иначе козметични студио и фризьорски салон на всеки ъгъл.


Обекти в квартала или селото:
Добавете информация за обект в квартала Ви

Ново! Вижте подробна класация за всички марки и модели автомобили и мотори!

Класация на марките и модели МПС-таРазгледайте оценки и мнения за кварталите на Лондон: londonareasinfo.appspot.com
Разгледайте оценки и мнения за кварталите на големи градове по света: cityareasinfo.appspot.com