Моля, изберете населено място
Добавете информация за обект в квартала или селото Ви
Сравнете квартали или села

Коментари и форум на квартала или селотоКвартал Средна оценка Брой оценки Местоположение Паркове, зеленина Сигурност Транспорт Инфраструктура Училища, детски градини Сграден фонд Магазини, заведения Забавления и спорт Развитие и перспективи
Княжево4.48164.875.44.274.073.83.674.133.05.66.0
Въведени мнения от потребителите:

Княжево

Нищо не се е променило, може да се каже, че е по-зле откакто е демокрация. Няма канализация, а е столица. Водата е прокарвана на частни начела, а сега монополиста си прави каквото иска с клиентите си и печели на готово. Нищо не се е променило, няма училища и всички детски градини и ясли се закриха. Нищо не се е случило за 26 години демокрация, а за транспорта да не говорим. Един магазин няма направен, а старите се премахнаха. Улиците на са ремонтирани изобщо, има кал и тиня като вали дъжд. Малките улички са забравени, че съществуват.

Княжево

Квартала е хубав и спокоен. Има предимно къщи и много малко блокове. За съжаление инфраструктурата не е много добра има много разбити улици, симата снега не се чисти както в центъра. Недостатък е липсата на централно отопление и всеки трябва сам да намира с какво да се отоплява през зимата. Като цяла квартала е от най добрите, няма я лудницата в центъра, когато се прибера след работа винаги има къде да паркирам колата дори и на улицата.

Княжево

Крекрасен тих квартал

Княжево

Уникален квартал

Княжево

Невероятно място за активни хора, излизаш от вкъщи и хващаш пътеките за Витоша. Много вкусно готвят в Дедо Мацо. Ако се прибираш с градския, си правиш добра тренировка нагоре, но магазините са малко и с не голям избор. Въздухът е перфектно чист, хората са усмихнати.


Обекти в квартала или селото:
Добавете информация за обект в квартала Ви

Ново! Вижте подробна класация за всички марки и модели автомобили и мотори!

Класация на марките и модели МПС-та
Най-коментирани училища в град София

Най-коментирани детски градини и ясли в град София

Най-коментирани супермаркети

Разгледайте оценки и мнения за кварталите на Лондон: londonareasinfo.appspot.com
Разгледайте оценки и мнения за кварталите на големи градове по света: cityareasinfo.appspot.com