Моля, изберете населено място
Добавете информация за обект в квартала или селото Ви
Сравнете квартали или села

Коментари и форум на квартала или селотоКвартал Средна оценка Брой оценки Местоположение Паркове, зеленина Сигурност Транспорт Инфраструктура Училища, детски градини Сграден фонд Магазини, заведения Забавления и спорт Развитие и перспективи
Изток4.4335.673.335.334.674.336.04.04.333.03.67
Въведени мнения от потребителите:

Изток

В близост до София, много е удобно за хората, които работят там, бързо се развива.

Изток

Може би най-добрия квартал но се нужда е от развитие !!

Изток

Квартал Изток е най-добрият в Перник,не само като местоположение,а по всички фактори. Жалко,че в последните години го занемариха.

Изток

Страхотен квартал. Жалко , че и в предходен мандат , така и сега попада , все на дърводелци за кметове !

Изток

Хубав квартал,но има още много да се направи за него.И за съжаление повечето е, от живущите в него.Повече опазване на това,което имаме.

Изток

Много още трябва да се направи.

Изток

Страхотно място, но има нужда от повече възможности за спорт и свързани с това занимания. Има достатъчно възможности за изграждането на вело алеи, защото е отворен и широк, а и все повече от младите жители се ориентират към този начин на живот/придвижване/спорт.

Изток

Кварталът е на хубаво място с хубави хора, но ако управляващите се захванат да работят и пооправят улиците и направят парк и децките площадки използваеми, ще е добре! Просто трябва да спрът да крадът, а да работят, елементарно е!

Изток

Бил е и по-добре в минало време.Имаше работа.Фирмите спонсорираха общината,от там и квартала разцъфтяваше.Сега тъне в мизерия поради липса на средства.Хората,които работеха за просперитета му имаха желание за работа.Сега всички гледат в канчето какво могат да откраднат.

Изток

Под всякаква критика, нито една площадка за малки деца, предблокови пространства с люлки и пързалки от 50 години опасни за всички деца и големи,Безобразие

Изток

Най хубавия квартал,но за съжаление мръсотията и нежеланието на кмета да направи нещо за инфраструктурата, озеленяването и поддръжката на тревните площи са факт.Нито една детска площадка не обновена и поддържана. Минете през двора на бившата четвърта гимназия и ще видите,че асфалта е от миналия век. Тръгнете в посока жп линиите Метал и Даскалово и ще се почувствате отвратително. Мръсотията и тъмницата ще ви завладеят напълно. Тръгнете по ул. Рашо Димитров по която се движи автобус на градския транспорт още трябва да положите неимоверни усилия за да се придвижите пеша. Ако решите да изчакате автобус по същата улица трябва да имате пророчески данни за да разберете къде е спирката. На тротоарите са паркирани десетки коли,ежедневно от там минава така наречената патрулка и ги отминава като мираж. Ако сте инвалид и трудно подвижен,опитайте да посетите отдел социални грижи в квартала ни. Същият е разположен в сграда без асансьор на 4 етеж,като своевременно на първия етаж на сградата се разхождат не дружелюбни служителки които се държат с вас сякаш искате да им изядете обяда.... Има още много неуредици и въпреки това с не много средства и с повече желание квартала ни може да е едно прекрасно място за живеене.

Изток

Отлично и много комуникативно място.

Изток

Разказаха му играта


Обекти в квартала или селото:
Добавете информация за обект в квартала Ви

Ново! Вижте подробна класация за всички марки и модели автомобили и мотори!

Класация на марките и модели МПС-та
Най-коментирани училища в град Перник

Най-коментирани детски градини и ясли в град Перник


Разгледайте оценки и мнения за кварталите на Лондон: londonareasinfo.appspot.com
Разгледайте оценки и мнения за кварталите на големи градове по света: cityareasinfo.appspot.com