Моля, изберете населено място
Добавете информация за обект в квартала или селото Ви
Сравнете квартали или села

Коментари и форум на квартала или селотоКвартал Средна оценка Брой оценки Местоположение Паркове, зеленина Сигурност Транспорт Инфраструктура Училища, детски градини Сграден фонд Магазини, заведения Забавления и спорт Развитие и перспективи
Иван Вазов4.89255.615.524.744.524.744.574.684.395.05.09
Въведени мнения от потребителите:

Иван Вазов

Малко китно кварталче на хубаво централно място, заобиколено от паркове.

Иван Вазов

Красив, спокоен и тих. Разположен между центъра и Южен парк. Между блоковете може да се разхождаш с усещането за идилия от едно време. По бул. Витоша има няколко по-лъскави сгради, заведения и магазини. Удобен като локация. Не е опасен. Не случайно тук са енди от най-скъпите жилища в София.

Иван Вазов

Отрязан удобен транспорт до и от квартала и доста мръсни зелени площи и тротоари в медблоковите пространства. Няма къде да се паркира заради презастрояване в последните години. Няма добро основно училище. Има прекрасни детски градини, но в тях няма места. Въпреки това, кварталът е може би най-удобният за хора с деца, както и за работещи в центъра или южните квартали, ако имат достатъчно средства да компенсират училищните и транспортните несгоди.

Иван Вазов

За мен е най-добрият квартал в София. Има пространство, може да се диша и няма къде да се строи повече. Имаме 2 парка (води се 1, но реално ги приемаме за 2). Все още има къде да се паркира. Навсякъде се стига много бързо, но не сме точно в центъра и е доста тихо и спокойно.

Иван Вазов

Чудесен, спокоен и зелен квартал населен от нормални и възпитани хора. 10 минути пеша от центъра на София, изобилие от паркове и удобства, осигуреност с обществен транспорт, приятно място за живеене.

Иван Вазов

Мил роден дом! Първите ми детски спомени са от разходките в парка, старата фурна на обръщалото на единицата и гледката на Витоша от терасата ни . Абсолютно любим!!!

Иван Вазов

Любимият квартал


Обекти в квартала или селото:
Добавете информация за обект в квартала Ви

Ново! Вижте подробна класация за всички марки и модели автомобили и мотори!

Класация на марките и модели МПС-таРазгледайте оценки и мнения за кварталите на Лондон: londonareasinfo.appspot.com
Разгледайте оценки и мнения за кварталите на големи градове по света: cityareasinfo.appspot.com