Моля, изберете населено място
Добавете информация за обект в квартала или селото Ви
Сравнете квартали или села

Коментари и форум на квартала или селотоКвартал Средна оценка Брой оценки Местоположение Паркове, зеленина Сигурност Транспорт Инфраструктура Училища, детски градини Сграден фонд Магазини, заведения Забавления и спорт Развитие и перспективи
Зоните5.05185.244.824.245.535.245.314.885.194.55.5
Въведени мнения от потребителите:

Зоните

Като изключим проститутките по Сливница, циганията около пазар "Димитър Петков" и по "Симеон", наркоманите по пиротска, квартала е екстра

Зоните

Местоположението не е далеч от центъра, може да се стигне и пеш, за повечко време. Няма нужда, обаче, защото има метро и 100 вида транспорт, които водят до там. Има няколко средни по големина парка, зеленината е доста. Не е сигурно, има всякакви типажи, проститутки, наркомани и т.н. Квартал за млади хора, заради евтиното такси от центъра.

Зоните

Най-добрият квартал. Говоря за Зона Б-5, другите са по-зле

Зоните

Прекрасно място за живеене близо до центъра. Има какво да се желае откъм паркове и озеленяване. Освен това е доста оживен квартал.

Зоните

Зона Б-5. Не особено безопасен. Уж е оживен, но всъщност се навъртат много съмнителни типажи, особено вечер. В частта, в която живеех, нямаше наблизо нито удобен парк, нито директен транспорт към центъра, който да не включва 20 минути вървене пеш или прекачване, за да се добера до метрото. Безспорно е близо до централните места, има детски градини и училища наблизо, но не е спокоен. Инфраструктурата е добре, места за паркиране се намират сравнително лесно. Не го препоръчвам обаче, освен за временно пребиваване. Удобното разположение не е по-важно от сигурността.

Зоните

Не може да слагате в общ квартал "Зоните" няколко квартала - Б-5, Б-18, Б-19, а предполагам и Б-5-4 и пр. Всъщност, не е ясно какво имате предвид, а така тези квартали, в един кюп, са неравнопоставени спрямо другите, които са си отделно. А и Зоните са доста различни, не могат да се оценяват в едно по отделните показатели.

Зоните

Хубаво е, че добавихте различни зони, благодаря.

Зоните

Име на обекта: Парк Възраждане

Категория: Спорт

Оценка: 4.0

Мнение: Строи се бързо, но има твърде много бетон. Освен това една порутена част в западния му край явно е отделен терен и не е приобщена към парка - с порутени сгради и открит паркинг, което значително стеснява този парк. В южната част обаче изградиха доста спортни площадки към съществуващите на Спортна София 2000.


Обекти в квартала или селото:
Добавете информация за обект в квартала Ви

Ново! Вижте подробна класация за всички марки и модели автомобили и мотори!

Класация на марките и модели МПС-та
Най-коментирани училища в град София

Най-коментирани детски градини и ясли в град София

Най-коментирани супермаркети

Разгледайте оценки и мнения за кварталите на Лондон: londonareasinfo.appspot.com
Разгледайте оценки и мнения за кварталите на големи градове по света: cityareasinfo.appspot.com