Моля, изберете населено място
Добавете информация за обект в квартала или селото Ви
Сравнете квартали или села

Коментари и форум на квартала или селотоКвартал Средна оценка Брой оценки Местоположение Паркове, зеленина Сигурност Транспорт Инфраструктура Училища, детски градини Сграден фонд Магазини, заведения Забавления и спорт Развитие и перспективи
Дружба 14.761154.925.184.225.54.824.774.424.794.294.64
Въведени мнения от потребителите:

Дружба 1

Дружба 1 .. просто няма такава тишина и спокойствие. Парк с езеро. Уникално. Магазини на куп в огромен един "пазар". Детски градини, училища. Метрото минава през Дружба 1 в близост до парка. Пък и от тук минават най-редовните автобуси заради летището - 84,604.... :) РПУ-то до нас държи номадкстата сган кротка и тиха.

Дружба 1

Два пъти съм ходил в Дружба. Без да имам желание да се заяждам, искам да кажа, че /отново по мое мнение/ този квартал е много неприятен, не е устроен /инфраструктурно/ и въпреки метрото не бих го предпочел. Доста по-отдалечен се явява от града от други крайни квартали, като Младост-4 и Люлин 1 и Люлин-5/ (дори и ако смятаме пътуването с метрото). "Дружба" може да се сравни като атмосфера единствено със "Обеля".

Дружба 1

Дружба,е един изключително спокоен квартал. Има всякакъв транспорт,с който можеш да стигнеш навсякъде в София. Не ми допада,че се застрояват много от зелените площи,че детските площадки не се поддържат,а имат нужда,няма много обособени градинки със съоръжения,които да са подходящи за деца от 1 до 3 год. На езерото се разхождат много кучета,но няма нито едно постанено кошче за техните отпадъци (това е грижа предимно на собствениците,но все пак и на общината). Градинките се почистват веднъж в седмицата,също така не са и осветени. За квартала мнението ми е положително,но кмета не се грижи за него и това води до горе изброените неприятни виждания да него.

Дружба 1

Дружба 1 е спокоен квартал, има всякакъв вид транспорт, често виждам да минава полицейска кола. Единственото негативно за мен е, че през нощта е по пусто и страшно.

Дружба 1

Препоръчвам този квартал на всеки приятел като място за живеене.

Дружба 1

Откакто в Дружба 1 има пряка връзка с метрото, кварталът е прекрасен и незаменим!

Дружба 1

Стар и с лоша инфраструктура, далече от добри и ремонтирани пътни артерии. Няма големи супермаркети. Единствения плюс може би е метрото, но замо за тези, които са в прекомерна близост до метростанцията.

Дружба 1

Много хора от малцинствата, но проблеми с тях не съм имал. Ако ти се преяде нещо в малките часове, няма от къде да си купиш хапване.

Дружба 1

Добър и спокоен квартал,бърз и лесен достъп до центъра

Дружба 1

Strahoten e

Дружба 1

Прекрасен квартал! Добро място за отглеждане на деца,има много детски градини,дори и частна,училища,много зеленина,площадки за игра. Да не забравяме красивото езеро с по една църква на всеки хълм-примамлива гледка за фотографи,художници,подходящо за разходка,отдих,каране на колело и т.н!Ремонтирания ни културен дом,който се обнови дава шанс за развитие в различни сфери и спортове,многото театрални постановки за деца.Новооткритата метро станция,бързо свързваща ни с другия край на София,също така и автобуси и трамваи. ББлизо сме до летището,имаме заведения,пазар,магазини

Дружба 1

Дружба 1 Харесва ми че живея тук

Дружба 1

Никога вече там

Дружба 1

Спокоен и приятен

Дружба 1

Приличен квартал

Дружба 1

Спокоен и тих квартал, добре уреден с транспорт, магазини, детски градини и училища. Цариградско шосе е на близо, което плюс както за центъра така и на влизане в София от магистрала Тракия. Летището също е на близо както и 2 жп гари.

Дружба 1

Квартала който за нищо на света не замвням

Дружба 1

Има какво да се желае , но пък е нашия квартал !

Дружба 1

Unikalno mqsto za jiveene

Дружба 1

Според мен, Дружба е най - хубавият квартал.

Дружба 1

Има какво да се желае

Дружба 1

Тихо, спокойно, зелено, 45 годишно ..

Дружба 1

Собър , тик , комуникативен

Дружба 1

Квартала има доста възможности за развитие. Има много удобен транспорт- метро, тролеи, авробуси, трамваи...има си от всичкл и то разнообразно. Учила съм като дете в 4то училище в квартала и то е на доста високо ниво като преподаване и учители които наистина искат да научат децата! Даже до училището има книжарница, чиято собатвеничка се познава с учителите и дирекцията и на есен знае какво ще купуват родителите и от какво се нуждаят децата и винаги има по много и е много удобно защото ги прави в пакети. Има хубаво езерце и паркчето около него е приятно. Но имаше години в които се грижеха за тревата и беше къса и зелена. Сега я косят, но изглежда като изоатавена. И езерото изглежда мръсно... Квартала е хубав и има възможности но трябва да се поддържа. Оправиха културния дом! Има библиотека, разнообразие от уроци, изглежда спретнато, има бодигард и сградата е поддържана отвътре и отвън. Има голяма сцена и по-малки зали и е чудесен! Всеки месец има разнообразна програма за аъбитията от него и се печата на брошурки и се раздава. Срещу него има паркче. Квартала има паркчета. Тревата се коси, но просто трябва и да се полива за да изглежда добре. Има цигани, но аз живея до циганската махала близко и никога не е имало никакяи проблеми, нито сбивания нито нещо с колите или откраднато.

Дружба 1

Перфектен е Дружбай.

Дружба 1

остарял квартал с добър транспорт

Дружба 1

Сравнително тих и спокоен квартал, подходящ за семейства с деца .

Дружба 1

Дружба едно е добър квартал но има още какво да се желае .Общината да се раздвижи и с общи усилия да работим за Дружба1

Дружба 1

дружба 1

Дружба 1

Име на обекта: жилищен блок

Категория: Имоти и строителство

Оценка: 6.0

Мнение: Жилищен блок, построен 1975 г. ЕПК изключително добре поддържан!


Обекти в квартала или селото:
Добавете информация за обект в квартала Ви

Ново! Вижте подробна класация за всички марки и модели автомобили и мотори!

Класация на марките и модели МПС-та
Най-коментирани училища в град София

Най-коментирани детски градини и ясли в град София

Най-коментирани супермаркети

Разгледайте оценки и мнения за кварталите на Лондон: londonareasinfo.appspot.com
Разгледайте оценки и мнения за кварталите на големи градове по света: cityareasinfo.appspot.com