Моля, изберете населено място
Добавете информация за обект в квартала или селото Ви
Сравнете квартали или села

Коментари и форум на квартала или селотоКвартал Средна оценка Брой оценки Местоположение Паркове, зеленина Сигурност Транспорт Инфраструктура Училища, детски градини Сграден фонд Магазини, заведения Забавления и спорт Развитие и перспективи
Долапите4.28105.15.04.43.73.54.784.444.03.674.22
Въведени мнения от потребителите:

Долапите

Долапите, също като Средна кула е естествената връзка между града и селото, между Русе и НП "Русенски Лом", между традициите и съвремието. Това е място, което с малко: една канализация; водопровод; и газификация, ще се превърне в скъпоценно бижу за живеене - далеч от градския шум, но на същите 8 км. от центъра, както всички останали квартали; "Зелена зона" - скъпа зона според европейските стандарти; квартал - мечта, където хората се поздравяват! Постигнем ли това, останалото само ще дойде: осъвременяване на училището, спортните площадки, дискотека, басейн и т.н.

Долапите

Кварталът е много хубав, но е абсолютно забравен от кметската управа! Единствената прилика с останалите квартали на града е само размерът на данъците, които се плащат. За сметка на това има пълна липса на комунални услуги, които се предоставят на хората в квартала.


Обекти в квартала или селото:
Добавете информация за обект в квартала Ви

Ново! Вижте подробна класация за всички марки и модели автомобили и мотори!

Класация на марките и модели МПС-таРазгледайте оценки и мнения за кварталите на Лондон: londonareasinfo.appspot.com
Разгледайте оценки и мнения за кварталите на големи градове по света: cityareasinfo.appspot.com