Моля, изберете населено място
Добавете информация за обект в квартала или селото Ви
Сравнете квартали или села

Коментари и форум на квартала или селотоКвартал Средна оценка Брой оценки Местоположение Паркове, зеленина Сигурност Транспорт Инфраструктура Училища, детски градини Сграден фонд Магазини, заведения Забавления и спорт Развитие и перспективи
Гръцка махала5.02265.845.444.724.64.524.964.915.055.15.09
Въведени мнения от потребителите:

Гръцка махала

Стратегическо разположение на квартала в близост до морската градина, морето, магазини, заведения. Обновени улици, реновирани сгради - най-хубавия квартал на Варна.

Гръцка махала

Това е историята на Варна. Би трябвало да изглежда подобно на стария град в Пловдив. Кокетни стари сгради и улизци с павета в един стил. Да има дух!

Гръцка махала

Най-добрият

Гръцка махала

Не случайно е най хубавия квартал

Гръцка махала

Липсва нормален транспорт от и за този квартал, което прави невъзможно използването на лични коли от живеещите(излизаш и няма как да паркираш като се върнеш), за другите(идващите към нас)...няма транспорт до басейн, ФК, за работещите в този район, тротоарите са десетки пъти разкопавани, едно посочното движение не спазва, особено лятно време е шумно...по цели се вика, пее по улиците, говорят, крещят под прозорците ни, блъскат се врати на коли, паркират по тротоарите без санкции, често не можем да влезем в дома си....И синя зона не е решение...ще ни натоварят с още един данък(най-високи данъци имаме),след 19 часа и в почивните дни адът ще е същият .Необмислено, с обновлението на повече улици няма възможност за паркиране( освен по тесните стари улички).... Никой не планира автобус- например: От обръщач Комитово ханче Автогара Катердала Св. Клементина ДКЦ( с много лични лекари там за живеещите в квартала), жп гара, басейна, ФК, Летен театър, червен площад, Чаталджа, НАП, ТУ-обръщач и обратно.....Искаме, но никой не ни е питал.....Не може да плащаме с наши данъци транспорт , скоростни маршрути, тролеи на 5 минути.., а тук да слизат по един човек, стотици коли...и да няма траспорт... номер 39 е на 40 мин без стойност за нас...на празници е на час!!!!, 17а - също, номер 20 е полезен до окръжна болница, здравна каса....и част Владиславово...голяма тема, за нас...

Гръцка махала

Za men e nai - hubavia kvartal vav Varna !

Гръцка махала

Страхотен квартал,вечер в тези еднопосочни улички е малко страшно,но иначе е много добре средно спокоен квартал.Съгласна съм с едно друго мнение за автобусите дано да се промени нещо.

Гръцка махала

Чудесен квартал, на 5 мин от Морската градина. Само транспорта може малко да се подобри!

Гръцка махала

Страхотен квартал!!


Обекти в квартала или селото:
Добавете информация за обект в квартала Ви

Ново! Вижте подробна класация за всички марки и модели автомобили и мотори!

Класация на марките и модели МПС-таРазгледайте оценки и мнения за кварталите на Лондон: londonareasinfo.appspot.com
Разгледайте оценки и мнения за кварталите на големи градове по света: cityareasinfo.appspot.com