Моля, изберете населено място
Добавете информация за обект в квартала или селото Ви
Сравнете квартали или села

Коментари и форум на квартала или селотоКвартал Средна оценка Брой оценки Местоположение Паркове, зеленина Сигурност Транспорт Инфраструктура Училища, детски градини Сграден фонд Магазини, заведения Забавления и спорт Развитие и перспективи
Въстанически4.9175.125.244.475.124.535.124.825.124.594.88
Въведени мнения от потребителите:

Въстанически

Най-приятния квартал,в който съм живяла! Много озеленен,сравнително приятни сгради и улици,много кафета,барчета,кръчми,всички видове магазини,пазар.....

Въстанически

Квартала е с хубаво местоположение, но лошата инфраструктура и множеството строежи го прави селска махала. Адския прахоляк, големите локви след дъжд, павираните улици, липсата на комуникативни тротоари и многото не "гаражи",а складове и писуари. Малко му трябва на квартала,просто кмета му трябва да го пообикаля от време на време. Хубаво начинание. Благодаря.

Въстанически

Оставен е за "заден" двор на Пловдив - особено от прелеза на Сточна гара до Събота пазар! Мръсотия,занемарени детски площадки,разрушени тротоари,непочистени градинки,малки заведения с неконтролиран шум вечер! :( Доброто е,че Пазарът е наблизо,има БИЛЛА,наблизо е и Центърът!

Въстанически

Живея в квартала от 12 години и имам обективна оценка, а именно...Кварталът се почиства доста добре, , детските площадки са доста, но не всички са на точните места. Има какво да се желае по отношение на собствениците на кучета. Има доста магазини, както големи така и малки в уличките. Преди години беше прекрасен квартал с много къщи, но и тук кооперациите вече навлизат много активно.

Въстанически

Хубав , стар квартал с лоша инфраструктура. На много места старите дървета са разместили уличната настилка / главно паваж /и плочките на тротоара , а липсата на адекватна грижа за короните на дърветата пречи на уличното осветление.Има стари сгради , отчуждени още при социализма , които общината не използва , не отдава под наем и те не само се рушат , но и стават свърталище на наркомани и други подобни.Има голям открит басейн , но малко възможности за спорт през зимата .


Обекти в квартала или селото:
Добавете информация за обект в квартала Ви

Ново! Вижте подробна класация за всички марки и модели автомобили и мотори!

Класация на марките и модели МПС-таРазгледайте оценки и мнения за кварталите на Лондон: londonareasinfo.appspot.com
Разгледайте оценки и мнения за кварталите на големи градове по света: cityareasinfo.appspot.com