Моля, изберете населено място
Добавете информация за обект в квартала или селото Ви
Сравнете квартали или села

Коментари и форум на квартала или селотоКвартал Средна оценка Брой оценки Местоположение Паркове, зеленина Сигурност Транспорт Инфраструктура Училища, детски градини Сграден фонд Магазини, заведения Забавления и спорт Развитие и перспективи
Владиславово4.791734.364.964.055.594.994.894.595.234.334.87
Въведени мнения от потребителите:

Владиславово

Владиславово е най-младият квартал на Варна. Разположен е в най-западната част на града. Изграден е в близост до Летище Варна. Има добра връзка с центъра . Тук има магазини от веригите "Метро", "Техномаркет", "Бурлекс" и „Пикадили” . Доволна съм.

Владиславово

най ебания прост шибан квартал

Владиславово

Идеално е

Владиславово

Владиславово е хубав квартал, но има много още какво да се направи за да останат младите в него. Ако има добра организация, боклуците и дупките в малките улички не трябва да ги има, също така и проблема с бездомните животни не е никак безобиден, трябва да се мисли за зоополиция и приют в който да има повече доброволци които да се грижат за тях.

Владиславово

Комуникативен квартал с развиваща се инфраструктура.

Владиславово

Микрорайон 2 - до циганската махала- коне, прасета , кучета и цигани- няма сигурност и покой за хората живеещи в близост и никой от Кметство и Община не взема мерки , не остана и гора в близост...става все по зле...Оценката ми е -6 за този микрорайон!

Владиславово

Най-добрият квартал във Варна.Липсват спортни съоръжения.Спечелихме шестица от тотото с новоизбрания кмет Н.Костадинов.

Владиславово

Много добър и перспективен квартал е.

Владиславово

Полагат се доста грижи за квартала но има какво още да се желае.

Владиславово

Много хубав квартал,който може да се развие и да стане още по-добър.

Владиславово

Квартала става все по-добър за живеене.

Владиславово

много добро

Владиславово

квартал с много добър транспорт, без паркове и зеленина, забавления и спорт, с перспектива в развитието, но без средства за всичко това!

Владиславово

Живея в квартала от ранна детска възраст и имам поглед върху неговото развитие и благоустройство.През годините много беше направено за жителите на квартала,но за съжаление има и още много да се направи.Ще посоча само някои от нещата,които смятам за важни: 1:няма офис на служба"Социално подпомагане"–преместването на службата в сградата на Проектантска е голям минус,мястото е отдалечено от квартала,трудно дотъпно е,разположено е на 5 етаж на сградата,в асансьра трудно се побира детска или инвалидна количка,ако се наложи да те върнат за някой забравен документ,кубиш цял ден,а и ти струва и пари за транспорт ;2:много беше направено за подобряването на инфраструктурата в квартала–сменени бяха спирките,ремонтирани прилежащите им зони,но на 20 метра в страни около тях и най–вече зад тях нещата не изглеждат никак добре,за да стигниш до спирката безпрепятствено,трябва да удалжиш прехода си значително,особено ако си с детска или инвалидна количка/за пример ще дам начална спирка пред бл.407/;3:има какво още да се желае и от културната програма на квартала–може да се намери начин веднъ месечно да гостуват представления на ДКТ Варна,на ВДТ"Ст.Бъчваров",кинопрожекции и др./все пак разполагаме с доста добра сцена в читалището/.....не ме разбирайте погрешно,израснала съм в квартала,децата ми също,но мисля,че всички ние заслужаваме повече

Владиславово

Най- големия

Владиславово

Квартал Владиславово е доста устроен в сравнение с други части на града. Разполага с училища административни офиси, магазини, пазар, поликлиника, детски градини, широки булеварди, големи паркинги до дома, зеленина и чист въздух, изключително уредена транспортна мрежа до всички останали точки на града. Ще мине още малко време в което повечето хора ще осъзнаят привлекателността да живееш в периферията на един голям град, отколкото да се тровиш в центъра - както е в голяма част от западния свят.

Владиславово

Кварталът е с добра локация - въздуха е по-чист, в сравнение с по-голяма част от града, особено централната част. Има на- добрия транспорт - връзка с всяка точка на града и курорта Зл.Пясъци, през сезона. Няма съществен проблем с паркоместата. Всяка верига магазини има отворен такъв в района на жилищния комплекс, обособен пазар за плодове и зеленчуци , и фирмени магазинчета.

Владиславово

Ако нямаше мангуста всичко,ще е 6.

Владиславово

Може да е отдалечен от центъра , но кв.Владиславово си е хубав квартал , а и има удобен транспорт до всяка точка на града .

Владиславово

Единствено - Кайсиева градина няма обособена паркова зона. Предлагам там където са централните магазинчета да се оформи такова. В момента там е сборище на пияници.

Владиславово

квартала с бърза транспортна връзка с всички останали

Владиславово

Имаме необходимост от изграждането на места за заабавления, спорт и детски спортни съоражения, парк, за да бъде Владиславово наистина добър квартал за живеене !

Владиславово

най-добрия

Владиславово

Най добрия. Винаги има място за паркиране.

Владиславово

Квартала от няколко години се развива в пълна сила. Има детски кътове,има специални кучешки тоалетни,заяеденията са хубави и лятото и зимата. Зеленината е поддържана,няма мръсотии по пътищата всичко е на ниво

Владиславово

Комфортен и приятен квартал, в който има всичко необходимо.

Владиславово

проблем номер 1 - престъпноста

Владиславово

Много добър квартал за живеене

Владиславово

Краен квартал, но е добре уреден с транспорта. Има много магазини и на човек не му се налага да слиза до центъра на градът. Квартал с най–голама престъпност в гад Варна.

Владиславово

ПРОСТОР,ЧИСТ ВЪЗДУХ,ЧУДЕСЕН ТРАНСПОРТ,МНОГО МАГАЗИНИ,ОФИСИ,МОЖЕ БИ ТРЯБВА ОФИС НА ОЩЕ ЕДНА БАНКА,НА МЕН МИ ХАРЕСВА МНОГО

Владиславово

Страхотен квартал,най -добрия,има всичко в него.Владиславово е един малък град :)

Владиславово

Пълен шит...

Владиславово

развиващ се район с много перспективи

Владиславово

Спокоен квартал

Владиславово

Добър квартал

Владиславово

Кметът да не лежи на направеното от предшествениците,а да работи за хората,за квартала

Владиславово

Отличен всичко има.

Владиславово

Кварталът е добър липсва само забавление за младите иначе всичко друго е супер!

Владиславово

Все по устроен квартал и може би с най-чист въздух, остана един Мол да ни направят, останалото си го има :)

Владиславово

Чист въздух, добра транспорт На мрежа, магазини

Владиславово

Владиславово-уреден транспорт,много магазини,неподдържани тревни площи и между блокови пространства,квартал с голяма престъпност.

Владиславово

Владиславово- добър за живеене

Владиславово

Владиславово


Обекти в квартала или селото:
Добавете информация за обект в квартала Ви

Ново! Вижте подробна класация за всички марки и модели автомобили и мотори!

Класация на марките и модели МПС-таРазгледайте оценки и мнения за кварталите на Лондон: londonareasinfo.appspot.com
Разгледайте оценки и мнения за кварталите на големи градове по света: cityareasinfo.appspot.com