Моля, изберете населено място
Добавете информация за обект в квартала или селото Ви
Сравнете квартали или села

Коментари и форум на квартала или селотоКвартал Средна оценка Брой оценки Местоположение Паркове, зеленина Сигурност Транспорт Инфраструктура Училища, детски градини Сграден фонд Магазини, заведения Забавления и спорт Развитие и перспективи
Виница3.59944.82.994.313.512.853.23.943.72.943.62
Въведени мнения от потребителите:

Виница

Виница е супер за пенсионери. Пътя до варна е тесен и натоварен. През долна трака също не е цвете. Има училище и детска градина, но като мине 7 клас, какво правим? Надявам се да си остане това което беше - тихо и спокойно "предградие", просто не е за млади хора. Трябва да си извадил децата от къщи и да можеш да си позволиш къща.

Виница

Квартал, без никаква инфраструктура, за нищо не става !

Виница

Квартал,без никакваинфраструктура,паркове,площатки разбити улици!

Виница

Пътищата са под всякаква критика!

Виница

Кварталът и супер. В момента асфалтират главната, направиха и велоалея, оправиха градинката в центъра. Страхотно място за живеене, единственият минус е че е доста отдалечен от центъра, но пък от друга страна има страхотно спокойствие, атмосфера - а и потенциал за развитие.

Виница

Харесва ми само местоположението.Няма паркове и зелени площи.В момента се асвалтирва част от главната улица и се надявам,че ще изглежда по-чисто и красиво.Дано и другите улици поне ги позакърпят.Транспорта е много неудобен,тъй като има само една линия,а сме краен квартал.

Виница

Въобще не се влагат средства в развитието на квартала, като на първо място слагам окаяното състояние на инфраструктурата

Виница

Страхотни перспективи пред квартала, за жалост недооценени от властимащите.

Виница

Много Добро.

Виница

най-забравения и неуреден квартал, а е на страхотно място. Едно време, когато имаше кметство беше уреден! Сега - е блато. И даже след като оправят главната улица пак ще си е блато!!!

Виница

Много трябва още за развитието на този квартал.

Виница

Трябва да има повече площадки за децата ,заведения,парк където да могат да излизат майки с деца на разходка,фитнес уреди на открито .

Виница

Квартал Виница е прекрасен, но не е самостоятелен район и това пречи на квартала на има собствени средства и те да бъдат използвани за подобряването квартала и неговото развитие за съжаление.

Виница

Има на къде да се работи от към инфраструктура.

Виница

Улиците са много зле,по-разпити улици няма в цяла България.Срам

Виница

Улиците в ужасно състояние.От тих квартал с ниско строителство препълнен с блокове.Липса на детски площадки.

Виница

Много неуреден квартал: нито транспорт - само една линия 31, нито улици, нито парк... нищо!

Виница

Харесва ми само местоположението.Няма паркове и зелени площи но от три страни е заобиколен от гора, а Св. Константин и Елена и Аладжа манастир са по близо отколкото морската градина до Младост примерно.В момента се асфалтира главната улица и се надявам,че ще изглежда по-чисто и красиво.Дано и другите улици поне ги позакърпят.Транспорта е много неудобен,тъй като има само една линия. Спокоен квартал много добър за отглеждане на деца.

Виница

Няма зелени площи, няма места за спорт, нищо не се прави с развитието на квартала. Има едно единствено нормално заведение, където можеш да излезеш и то е пицария. Относно транспорта - под всякаква критика. Най-близкият квартал до курортите няма директен автобус. Има един единствен автобус, който върви по бул. Осми приморски полк, за всички други части на града се сменят поне 2 линии. За квартала като цяло пари няма тъй като от кметството на район Приморски не отпускат нищо за нас. А има перспективи да бъде много хубаво място..

Виница

местност Добрева чешма,кв.Виница,район Приморски-от там започва Природен парк до Аладжа манастир.

Виница

Спокоен и уреден квартал,сигурност и комфорт за жителите!Прекрасна гледка към морето и гората!Ново и ниско строителство!Това е квартала който тепърва ще става много желан!

Виница

Най-добрият квартал във Варна!Сутрин ставам и от едната тераса виждам прекрасното ни море,а от другата гъстата борова гора!Точно за 10 минути стигам от нас до центъра (с чакането по светофарите)!Завиждайте от другите квартали!

Виница

Пренаселен и мръсен квартал,улиците с дупки,без детски площадки и парк.

Виница

Виница - кварталът с най-добро местоположение и най-лоша инфраструктура

Виница

Прекрасен квартал, но започна да се пренаселва.

Виница

Няма тротоари, няма детски площадки, място за разходка. Много мръсно и прашно

Виница

Зле потдържано от общината

Виница

Разбити улици по които съсипваме колите си. Презастрояване, спиране на водоподаване прекалено често. Няма детски площадки, достатъчно места в детската градина. За квартала не се прави нищо!!! Малките улички са в безобразно състояние- данъците обаче се плащат!

Виница

Много застроено


Обекти в квартала или селото:
Добавете информация за обект в квартала Ви

Ново! Вижте подробна класация за всички марки и модели автомобили и мотори!

Класация на марките и модели МПС-таРазгледайте оценки и мнения за кварталите на Лондон: londonareasinfo.appspot.com
Разгледайте оценки и мнения за кварталите на големи градове по света: cityareasinfo.appspot.com