Моля, изберете населено място
Добавете информация за обект в квартала или селото Ви
Сравнете квартали или села

Коментари и форум на квартала или селотоКвартал Средна оценка Брой оценки Местоположение Паркове, зеленина Сигурност Транспорт Инфраструктура Училища, детски градини Сграден фонд Магазини, заведения Забавления и спорт Развитие и перспективи
Бояна4.89205.295.45.474.074.04.05.64.735.135.25
Въведени мнения от потребителите:

Бояна

Драгалевци и Бояна - уж трябва да е готино, ама всъщност не съвсем. Трябва ти кола за всичко, защото няма нищо. По-лесно е да те оберат. Газиш лайна и калищаци яко. За нета не коментирам. Проблем с отоплението, евентуално. Чистия въздух не е съвсем чист, щото елевацията в някои части не е достатъчна да изплуваш над смог-а - това като се качиш на Витоша и се вижда. Вярно, по-чист е от центъра, ама не съвсем.

Бояна

Красив квартал, чист въздух, зеленина, катерички и кълвачи вместо бездомни кучета и котки. Магазини, ресторанти и заведения за всякакъв вкус. Но! Без личен и високопроходим автомобил си загубен- градския транспорт е зле, снегопочистване почти липсва. Както липсват детска градина в квартала и други подобни екстри за хора с малки деца!

Бояна

Че кво' й е на Бояна? Екстра си е! Пътищата - биват; Газ - има; Тока го спират доста рядко и за къси интервали. Гледка и спокойствие - бол! :wink: Магазини, кафенца, кръчменца, аптеки, зъболекари, плод-зеленчуци - достатъчно :lol: Бърз достъп до центъра.

Бояна

Спокоен и тих, а без кола си загубен.

Бояна

Елитен квартал, ама друг път ;)

Бояна

Хубав квартал,но все едно,че.е в София само на 50% и това е проблем,ем си в Сф,ем не си.Много боянци имат проблеми,заради това,аз лично съм млад човек и искам да се преместя в София,сред хората,живота.В Бояна определено се чувстваш отцепен,което може да е и хубаво,и лошо.Зимата положението е ад от сняг и лед.Препоръчвам за хора с много пари,ще си живеете като царе,точно както всички други богаташи в квартала :)

Бояна

няма детски площадки и ДГ, всичко друго е супер

Бояна

Име на обекта: Фантастико

Оценка: 6.0


Обекти в квартала или селото:
Добавете информация за обект в квартала Ви

Ново! Вижте подробна класация за всички марки и модели автомобили и мотори!

Класация на марките и модели МПС-та
Най-коментирани училища в град София

Най-коментирани детски градини и ясли в град София

Най-коментирани супермаркети

Разгледайте оценки и мнения за кварталите на Лондон: londonareasinfo.appspot.com
Разгледайте оценки и мнения за кварталите на големи градове по света: cityareasinfo.appspot.com