Моля, изберете населено място
Добавете информация за обект в квартала или селото Ви
Сравнете квартали или села

Коментари и форум на квартала или селотоКвартал Средна оценка Брой оценки Местоположение Паркове, зеленина Сигурност Транспорт Инфраструктура Училища, детски градини Сграден фонд Магазини, заведения Забавления и спорт Развитие и перспективи
Чародейка Север3.36133.924.093.253.53.153.583.02.423.173.5
Въведени мнения от потребителите:

Чародейка Север

Много свободно площ,която не е оползотворена добре.Разбити и кални пътища.Недостатъчно място и забавления за по-големи деца!

Чародейка Север

Не лош квартал с подобрена инфраструктура и места за отдих и спорт. Неудобствата са свързани с градския транспорт и липсата на голям хранителен магазин от типа на Била или Лидл.

Чародейка Север

ЗАБРАВЕН ОТ ОБЩИНСКАТА УПРАВА, ЧЕ СЪЩЕСТВУВА, НЯМА ПАРКОВЕ, ГРАДИНИ, МАГАЗИНИ, ДЕТСКИ ГРАДИНИ, ТРАНСПОРТ И ДР. ОБЩЕСТВЕНИЯТ РЕД Е ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА - ЦИГАНСКИ ОРГИИ ДЕНОНОЩТНО.

Чародейка Север

Чародейка север...дано има перспектива за развитие, защото проблемите не са малко: пътища, инфраструктура.. има само 1 детска градина и то на "Печатни платки". Добре че са големите вериги магазини около спирката, защото в квартала почти няма. Малко детски площадки, разбити пътища..мога да продължавам дълго.


Обекти в квартала или селото:
Добавете информация за обект в квартала Ви

Ново! Вижте подробна класация за всички марки и модели автомобили и мотори!

Класация на марките и модели МПС-таРазгледайте оценки и мнения за кварталите на Лондон: londonareasinfo.appspot.com
Разгледайте оценки и мнения за кварталите на големи градове по света: cityareasinfo.appspot.com