Моля, изберете квартали

Квартал Местоположение Паркове, зеленина Сигурност Инфраструктура Транспорт Учреждения Сграден фонд Магазини, заведения Забавления и спорт Развитие и перспективи Средна оценка Брой оценки
Мало Бучино 4.0 6.0 5.0 3.5 4.0 2.5 5.0 3.0 3.0 3.0 3.9 2
Квартал Местоположение Паркове, зеленина Сигурност Инфраструктура Транспорт Учреждения Сграден фонд Магазини, заведения Забавления и спорт Развитие и перспективи Средна оценка Брой оценки
Люлин 10 5.5 5.2 4.34 5.43 4.93 4.73 4.8 5.37 4.38 4.38 4.91 30
Въведени мнения от потребителите:

Мало Бучино

Китно селце в полите на Люлин планина, много хубава природа и сега с автомагистралата си бързо в София.

Мало Бучино

Великолепно място за живот - тихо, чисто, красиво и зелено. Големият проблем е транспортът, тъй като има само един автобус на 40 мин. Ако имате кола, София е близо. Няма добре зареден магазин на пешеходно разстояние. Безопасно е да се разходите дори през нощта, макар че периодично има вълни от обири на къщи.

Люлин 10

Идеален квартал

Люлин 10

В Л10 междублоковите улици и пространства не се поддържат, или се поддържат на индивидуален принцип от живущите в блоковете. Липсват паркинги, а безразборното паркиране на се контролира. Някои кофи за боклук са разположени на места далеч от хора и магазини; около кофите винаги има боклуци и почистващите фирми рядко събират изпадалите боклуци. Тротоарите на много места са непроходими, или просто несъществуващи. Търговци своеволничат като паркират товарни коли на тротоари или на платното, или заграждат тротоари със стоки, маси и столове.

Люлин 10

Единствения проблем на квартала е сигурността. Не е рядкост да намериш автомобила си с някакво поражение на сутринта. Всичко друго е чудесно, имаме парк, удобен градски транспорт и инфраструктура.

Люлин 10

Най-добрия

Люлин 10

Всичко си има.Много комуникативен и развит.

Люлин 10

Добър квартал, но има още какво да се направи, като например- почистване,почистване, почистване и подръжка на пътищата,парко- местата и детските площадки. Също така и паркинги за колите.

Люлин 10

Кварталът е супер като цяло, с изключение на хората, живеещи в него. Не може във всеки ход да има по 15 селянина, натъпкани в едно жилище, които имат 5 коли с обща стойност 4000 лв., и които запушват всички, правят се на интересни, като че ли нещо им принадлежи; преди много години (когато се нанесохме) ни хвърлиха паве в задния прозорец на колата същите тези; или други, хвърлящи си боклуците директно през прозореца - защото и това го има.

Люлин 10

На пъпа на София сме


Разгледайте оценки и мнения за кварталите на Лондон: londonareasinfo.appspot.com
Разгледайте оценки и мнения за кварталите на големи градове по света: cityareasinfo.appspot.com