Моля, изберете квартали

Квартал Местоположение Паркове, зеленина Сигурност Инфраструктура Транспорт Учреждения Сграден фонд Магазини, заведения Забавления и спорт Развитие и перспективи Средна оценка Брой оценки
Център 5.83 4.51 4.68 5.62 5.13 5.5 4.6 5.26 5.17 5.5 5.18 64
Квартал Местоположение Паркове, зеленина Сигурност Инфраструктура Транспорт Учреждения Сграден фонд Магазини, заведения Забавления и спорт Развитие и перспективи Средна оценка Брой оценки
Манастирски ливади 4.85 3.38 4.42 4.19 3.56 3.46 4.85 4.88 5.0 4.67 4.33 26
Въведени мнения от потребителите:

Център

Живея тук от както съм се родила /на 20 съм/-мн сбутано, стари сгради, повечето без тец. Магазините са малки и по-скъпи стоки. Няма място за паркиране. Прекалено много хора- стрес, шум. Няма паркове, отсрещната кооперация е на 3 метра и можеш да видиш съседите какво кога правят и как изглеждат със и без дрехи. Самият квартал не е за живеене- това е административна част а не жилищен квартал... Въпреки, че всичко е на равно разстояние и Люлин и Младост и повечето от нас работим тук- не става за живеене- ужасен квартал е!

Център

Говоря за центъра на Центъра - зад Народния театър. 30 години съм обитавал това местенце. Беше чудесно навремето. Сега плюсовете са: в центъра е ( Mr. Green ), близо е до повечето важни и приятни места - театри, институции, заведения. Има градинки и Борисовата градина е близо. Наблюдава се най-голямата концентрация на интелигентни и одухотворени лица в цяла България (особено в неделя), има тихи и зелени вътрешни дворове, усещане за градска среда и култура (не като едно време, но, все пак). Минуси: паркиране, скъпи и малобройни малки магазини, невероятен трафик по основните артерии, твърде много служители по офиси, ужасен въздух, разбити улици и тротоари (ама, то, къде ли не е така) и още някои, които на мен ми пречат лично. Цени на имотите - топ!

Център

Живея 18 години в Центъра и харесвам да живея тук. Всичко, което ми е необходимо, се намира наблизо. Магазини с нормални цени също има, стига да потърсиш. Вече съм специалист в тази област, намирам всичко на изгодни цени. Борисовата градина не е далече. Като излезеш на разходка има много хора. Това му е хубавото! Жив град!

Център

Центърът си е център, но има и редица минуси. Трудно паркиране, липса на зеленина, шум от рано сутрин до късно вечер.Има и доста стари сгради.

Център

Гето. До съдебната иди-дойди ама нагоре- цигани, сирийци, араби и каква ли не сган, каквато какъвто и да се ще те е страх да минеш. При първа възможност бих се махнала от тук.

Център

Мн. шумно и мръсно. Не Ви го препоръчвам за живеене.

Център

Там съм роден. улСердика и ул Искър Кметицата само да положи усилия да извозят с камиони клошарите и просяците в кв Бенковски при техните събратя и всичко ще си дойде на място Иначе не си сменям квартала Д- рНиколай Христов

Център

София

Център

Приятна архитектура от началото на миналия век, намират се много исторически сгради. Голямо разнообразие от заведения, оживено.

Манастирски ливади

Тих, спокоен. Има каквото ти трябва и вс е наблизо. Селски дискотеки няма, но студентски не е толкова далеч. Не ми се е налагало да слизам в центъра от месеци.

Манастирски ливади

Квартала е пълен с млади семейства. За съжаление е прекалено застроен и няма много градинки и паркове.

Манастирски ливади

Престижен квартал, но инфраструктурата е под всякаква критика, за съжаление...

Манастирски ливади

Блокове в полето, на много места просто няма улици. Градският транспорт е много зле. Може би като се направи инфраструктура може да стане готин квартал, но към този момент е пълна нула. Дано поне строителството да е добро!

Манастирски ливади

Неудобен транспорт. Липса на зелени площи и паркове. Няма достатъчно улично осветление. Няма достатъчно магазини.

Манастирски ливади

Кварталът е с хубава локация, но няма улици, осветление, тротоари и общински детски градини.

Манастирски ливади

Спокоен и уютен квартал (говоря за манастирски ливади-Изток). Близо до центъра и до Южният парк. Хубави детски градини и училища както и многог близо до големи търговски центрове. Удобен за транспорт, близко до Южната дъга.

Манастирски ливади

Шокираща липса на инфраструктура...

Манастирски ливади

Mного лоша инфраструктура. Липса на сигурност.

Манастирски ливади

Кал, Шум, Строежи, Никаква инфраструктура, Мутри, Невъзможно паркиране, Лоша почва (блато)

Манастирски ливади

Не ме кефи, ама изобщо. Цялото това презастрояване и липса на инфраструктура.


Разгледайте оценки и мнения за кварталите на Лондон: londonareasinfo.appspot.com
Разгледайте оценки и мнения за кварталите на големи градове по света: cityareasinfo.appspot.com